Mediakortti

Kävijätiedot

Ruuhkavuosiratsastaja on vuonna 2009 startannut blogi, jossa keskitytään ruuhkavuosien, hevosharrastuksen ja ympäröivän maailman ihmettelemiseen omaleimaisella tyylillä. Uusia tekstejä ilmestyy säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa. Ruuhkavuosiratsastaja on vuosien aikana saavuttanut yhden Suomen suosituimman erityisesti aikuisille suunnatun hevosblogin aseman. Blogi tavoittaa kuukausitasolla jopa 18 000 yksilöityä lukijaa. (Syyskuu 2015, Google Analytics) 

Lukijoita yhdistää kiinnostus ja intohimo hevosia kohtaan. Blogia seurataan aktiivisimmin Facebook-sivun kautta. Facebook- päivitysten tilaajia on yli 5000.

Mainosmyynti

Mainonnassa käytämme CPM- hinnoittelua ja ensisijaisesti myymme banneritilaa. Blogin taustalla toimii yritys Tmi Ruuhkavuosiratsastaja, joka on merkitty ennakkoperintärekisteriin.

Kaikki tuotetestiin saadut tuotteet merkitään selvästi. Blogissa on satunnaisesti kaupallisia yhteistyökirjoituksia. Ne tunnistaa otsikon alla olevasta lauseesta Yhteistyössä yrityksen X kanssa. Mielipiteet, kokemukset ja teksti ovat aina omiani ja todellisia. En mainosta hyvänä tuotetta, johon en oikeasti usko tai jota en ole itse kokeillut. Piilomainontaa blogissa ei ole. Verotuskäytännössä noudatetaan verottajan ohjeita

Ota yhteyttä
T:mi Ruuhkavuosiratsastaja (Y- tunnus 2612675-2)
e-mail: ruuhkavuosiratsastaja at gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aihetta sivuten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...