Isäntäväki

Anniina ja Tintti 2012.
Kuva: Muusa Siljama
Ruuhkavuosiratsastajana häärii espoolainen ex-juniori ja ex-treme-täti Anniina. Hänen intohimonsa on kenttäratsastus, mutta myös kaikki uuden oppiminen ja ympäristön havainnoiminen tai havainnoimatta jättäminen. Kahden lapsen äiti työskentelee opinto-ohjaajana helsinkiläisessä lukiossa. Teologin pohjakoulutuksella hänen mottonsa on "Joka päivä on armo uus", ja tätä hän toteuttaa keräämällä aika ajoin itsetuntonsa rippeet pohjahiekasta ja kiipeämällä takaisin satulaan.

Ruuhkis on omien sanojensa mukaan hemmetin haudanvakava ja tosikkomainen, mutta yrittää esittää ulospäin jotain muuta. Ja siitä lukijat ovat tykänneet jo vuodesta 2009. Tiensä monen lukijan kotiin ovat löytäneet myös blogin kautta ideoidut Äiti ratsastaa nyt- , Mieluummin olisin tallilla- sekä Munaa ratsastaa – tuotteet. Niitä voi ostaa täältä.

Jos tuntuu siltä, että työssäkäynti, perhe ja rahahuolet häiritsevät hevosharrastustasi, voit olla varma. ettet ole ainoa. Vertaistuki on tärkeää. Tervetuloa mukaan.

TÄRKEÄÄ HUOMIOIDA! 
Blogia ei kirjoita hevosalan ammattilainen vaan harrastaja, joka harrastaa ammattilaisten ohjauksessa. Tässä blogissa kerrotut asiat eivät ole Jumalan sanaa eivätkä myöskään tarkoitettuja yleispäteviksi ohjeiksi. Suosittelen aina kääntymään hevosalan ammattilaisten puoleen. 

Jos löysit blogiin googlettamalla hevosten Cushingin tautia (PPID) ja epäilet sitä omalla hevosellasi, käännythän epäilyissäsi mahdollisimman pian eläinlääkärisi puoleen. Hän auttaa sinua Cushing-epäilyissäsi ja tekee hevosellesi testin. Cushingin taudista voit lukea lisää esimerkiksi tämän linkin kautta http://www.heppalaakari.fi/pdf/cushingin_tauti.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aihetta sivuten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...