Ferro S - hevonen, joka hyppäsi kuusta!

Pauliina Swindells on suomalainen, Englannissa asuva kenttäratsastaja, jolla on paikka MM-kisoihin Tryoniin, mutta ei rahoitusta. Tätä varten hän on kirjoittanut lastenkirjan, jonka tuotoilla matka on mahdollista toteuttaa.

Niinpä kysyin, voisimmeko me Päden kanssa haluamme auttaa! Lähde siis sinäkin mukaan lähettämään Pauliina Swindells ja Ferro S kenttäratsastuksen arvokisoihin ja varmista samalla Pädelle nimirooli Pauliinan seuraavaan lastenkirjaan!

Tämä on mahdollista kun toimit seuraavasti:

1. Mene oheiselle kickstarter- nettisivulle ja lahjoita valitsemasi summa 10-500 punnan väliltä Pauliinan kisarahastoon. Saat vastineeksi satukirjan! Mitä isomman summan lahjoitat, sitä enemmän luonnollisesti saat kiitokseksi.

2.Toimita minulle täällä Facebookissa tai sähköpostilla (ruuhkavuosiratsastaja at gmail) tai muuten jonkunlainen tosite summasta, jolla osallistut.

3.Jos saamme kokoon vähintään 250 puntaa, Päde kirjoitetaan mukaan Pauliinan seuraavaan kirjaan. Kirjan toteutuminen edellyttää, että koko kisamatkan toteutumiseen vaadittu tavoitesumma 15 000 puntaa saadaan kokonaisuudessaan kasaan. Mikäli summa ei täyty, rahat eivät myöskään lähde lahjoittajien pankkitileiltä.

To the moon and back - Päden mielestä hänet, maailman mainioin suomenpienhevonen pitäisikin tunteä joka puolella maailmaa. Ihan noiden oikeiden kenttähevosten rinnalla.

Lue lisää:
Horse& Hound
Helsingin Sanomat

Kommentit

Suositut tekstit