Hevosmessuilta se alkoi viime vuonna

Viime keväänä olimme mieheni kanssa suuntaamassa Tampereen hevosmessujen yhteyteen viettämään hääpäiväämme. Sitten lastenhoitokuviot menivät pieleen. Olin silti täynnä toivoa viikonlopun suhteen, sillä olin sopinut messuille myös tapaamisen aiheella hevoskaupat. Sitten meni sekin pieleen. Kaupankohteena olleen hevosen omistaja ilmoitti perjantai-iltana, että klinikalle ovat menossa. Kyllä harmitti hänen ja hevosen, mutta tietysti myös itseni puolesta.

Estekisat Hevoset-messuilla 2016, Kuva: Matti Kallio

 Onneksi en sentään joutunut olemaan Tampereella yksin, sillä käsittämättömällä tavalla järjestyi, että lapsuudenystäväni pääsi lähtemään mukaan. Messuilla hengasin silti yksin ja kiertely tuntui tosi masentavalta. Oikein mitään ei tehnyt mieli ostaa. Kenelle olisin ostanut?

Tänä vuonna tilanne on toinen. Ohjelmaa Tampereen messuhallissa on vaikka muille jakaa. Nyt minulla on hevonenkin, jolle ostaa. Kaikella varmasti on lopulta tarkoituksensa, vaikka aina onnettomuuden hetkellä ei siltä tunnukaan. Ilman viime kevään tapahtumia en olisi saanut päähänpistoa lähteä kokeilemaan synnyinkapungissani myynnissä ollutta "liian pientä suomenhevosta".

Tänä vuonna olen saanut kunnian olla Hevosmessujen #Tähtiblogisti. Kunniaan kuuluu luonnollisesti mahdollisuus arpoa ruhtinaallinen lippupaketti: kaikenkaikkiaan viisi lippua! Kerää kokoon autollinen ihmisiä ja suuntaa messuille. Liput tarjoaa Hevosmessut.

Voit osallistua arvontaan alla olevalla lomakkeella ja arvonta on auki lauantaihin 1.4.2017 klo 22.00 saakka tai kunnes lomake sulkeutuu. Mikäli emme tavoita voittajaa puhelimitse emmekä sähköpostitse sunnuntain aikana, pidätämme oikeuden arpoa voittajan uudelleen, jotta liput ehditään postittaa heti maanantaina 3.4.2017.

Onnea arvontaan!

Lippujen hinnoista lisää https://www.hevosmessut.fi/fi/messuinfo/paasyliput/
Muistathan ottaa mukaan SRL:n tai SHKL:n jäsenkortin, joilla saat alennusta sisäänpääsystä.

Kommentit

Suositut tekstit