Kenttäpostia 9: End of part 1

Terveisiä täältä jostain, niin kuin kenttäpostiin oli tapana kirjoittaa. Nyt on kuulkaa niin, että tämä asemavaihe on päättynyt ja poteroista on matkattava eteenpäin. Tuo nainen ilmoitti, että myö muutetaan.

Ihan en tarkkaan tiedä, mitä on tulossa, mutta sen verran kokenut sotaratsu minä olen, että jotain tällaista olen ollut haistelevinani. Sitä paitsi vanha ystäväni kaatui tuossa hiljattain. Se oli minulle aika kova paikka. Olin viikon tosi surullinen, mutta eteenpäin on mentävä, sanoi nainen. Ja sanoi se senkin, että nyt kuunnellaan myös hänen tarpeitansa. Tässä on kuulemma menty kesästä asti minun ehdoillani. Sitä vain en ymmärrä, että mitä pahaa siinä on ollut? Tuo nainen kuitenkin vakuuttaa, että kesä tulee ja kentät odottavat kenttähevosta. Saa kuulemma kenttäpostien kirjoittelemiset jäädä, kun aletaan tositoimiin. Tulee uudet kaverit ja uudet kamppailut. Sitä se sanoo sen lapsellekin, joka lähtee ensi vuonna kouluun.

Nainen on laskenut, että se saa monta lisätuntia jokaiseen viikkoon muuton jälkeen. En tiedä, aikooko se käyttää ne minun vai perheensä kanssa. Toivon, että jälkimmäisen. Minä pärjään kyllä, mutta sen paremmin pienempää kuin kaveriakaan ei jätetä.

Päde

Ulkoilin taannoin tällainen naisten mekko ylläni, koska minulle tuli maastossa hiki. Tuunasin sen.Kommentit

 1. Oon kyllä tykännyt sun kirjeistä Päde. Haluisin vielä saada viestiä miten muutto menee ja saatko uusia kavereita. Päästelet sit vaikka kunnon ripaskat niin omistajarouva huomaa jos joku on sun mielestä pielessä. (Jos nyt tämmöinen epämiehekäs ehdotus passaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, jos tuo nainen antaa minulle vielä mahdollisuuden. Kuulemma sitä itseään tympii kirjoittaminen, mutta minusta tämä on ollut hauskaa. En minä sille minkään voi, että se on kuulemma kirjoittanut jo yli 7 vuotta. Minä olen ollut kuvioissa vasta alle vuoden. Minulla on virtaa.

   Päde

   Poista
 2. Kuules Päde, kehitä ittelles kunnon lorvikatarri, se on nääs siten, että tosimiehet ei akkojen kotkotuksiin lähde. Jos et tiiä, mikä se lorvikatarri on, niin kysäse joltain vanhalta suomipojalta tai kato wikipediasta. Minäkin oon yrittäny sitä lorvikatarria kehittää, on jo ihan aluillaan, mutta ihan ei oo vielä päässy puhkeemmaan. Toivossa elän, että sen vielä saan. Terv. Tuikku (piensuokkiruuna)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tjaa, minä oon vähän sitä mieltä, että turbovaihde päälle ja eteenpäin! Ihmiset ovat niin_hitaita. Ne kävelevät hitaasti, ne vievät tarhaan ja tarhasta pois hitaasti, ne jakavat ruokaa hitaasti, ne haluavat ratsastaa hitaasti.

   Minä taas olen Pantteri! Ja parhaat Pantterit tulevat Lappeenrannasta. Niin tuo nainen ja joku mainoskin sanovat.

   Päde

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit