Milloin viimeksi roikuit voimistelurenkaissa?

Yhteistyössä Suomen Voimistelutuote

Vanhenevat tammat vaativat lihashuoltoa. Ratsastus riittää vain harvoin ainoaksi konstiksi hoitaa lihaskuntoa. Suurimman osan ajasta tuntuu siltä, että olen lysyssä ja menen kasaan. Toimistotyö vetää kieroon, auton vaihdekeppi ja hiirikäsi työntävät oikean kyynärpään kauas kyljestä. On tunnustettava tosiasia: jotain on tehtävä.Apuun tuli Suomen Voimistelutuote. Syksyllä saimme kotiin sekä puolapuut että voimistelurenkaat. Lapset ovat tietysti olleet tästä niin ikään haltioissaan ja minun on ollut jopa vaikea saada välineitä omaan käyttööni: jotain, mitä tuskin tapahtuisi, jos olisin hankkinut aikuisten jumppalaitteita.

Fibacon Reetta Raivio teki minulle marraskuussa treenin, johon jää koukkuun. Ensi alkuun treeni kipeyttää kropan, mutta aika nopeasti huomaa, miten paljon syvemmälle satulaan pääsee. Kun olen nyt joutunut osin laiskuuttani ja osin ihan syystäkin jättämään treenit muutamaksi viikoksi väliin, olen huomannut eron heti. Mukautuminen liikkeeseen ei ole enää yhtä mutkatonta ja alaselkää kiristää.

Mutta siitä on tulossa erikseen juttu myöhemmin. Nyt arvotaan joulukuun kunniaksi yhdet voimistelurenkaat. Hyvässä lykyssä saat nämä jouluksi kotiin! Joulupyhien aikana voit järjestää lapsille huumorinäytöksen, jonka perusteella heille valkenee, että he osaavat jotain paremmin kuin äiti!

Osallistu arvontaan vastaamalla kyselyyn sunnuntai-iltaan 18.12.2016 klo 21.00 mennessä ja voit voittaa Suomen voimistelutuotteen puiset voimistelurenkaat (arvo 79,90€) Mikäli voittajaa ei tavoiteta 20.12.2016 klo 21.00 mennessä, pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan.

Onnea arvontaan!

Kommentit

Suositut tekstit