Kulkurin iltakalja

Kesällä tuli todistettua, että kun hevosen vapauttaa luontoon, se hakeutuu syömään mustikkaa. Että ei esimerkiksi esikuivattua säilöheinää tai muita puristeruokia ja myslisekoituksia. Nyt Pädelle tuli kesä talven keskelle! Saimme Fortinutilta lähetyksen mustikkaa ja mustikkasekoitusta.Juotan Pädelle joka kerta ratsastuksen jälkeen ämpärillisen vettä. Jätän ennen ratsastusta kourallisen vehnäleserouhetta turpoamaan pieneen määrään vettä. Ratsastuksen jälkeen täytän ämpärin lämpimällä vedellä ja Päde juo sen yhdellä kulauksella. Kaiken kaikkiaan juomaa on tarjolla 8 litraa. Päde on muutenkin hyvä juomaan ja yleensä se juo pienen kulauksen juoma-automaatista, kun alan satuloida ja menee ensitöikseen juomaan heti treenin jälkeen. Nyt kulkurin iltakalja maistuu ennestään terästettynä.

Niin Päde. Ismokin niin jo lauloi: "Juosta voit henkesi edestä, voit ravata paikasta paikkaan. Silti olet sidottu materiaan ja aikaan... ... Ei korista rinnuksiani minkäänlaiset valjaat. Ainoa kahleeni olet sinä, kulkurin iltakalja."

Kalsaritissuttelua.

Tallitukusta kaikki kuivahedelmät ja marjat nyt 15% alennuksella 31.12.2016 saakka. Syötä kassalla koodi herkut15. Verkkokauppaan tästä http://tallitukku.fi/Fortinut/


Vehnälesettä, Fortunut- mustikkaa sekä Fortinut Digestion Mix.

Pari teelusikallista ihan mielenvirkistykseksi.


Vehnäolut, joka on maustettu ripauksella mustikkaa ja kaneliaromeita. Pohjasakkaa on jonkun verran.

Päde on loukkaantunut, koska ei ole päässyt mustikkamannekiiniksi pussin kylkeen.

Lisätiedot ja tuotetiedot
Fortinut Digestion Care+
http://tallitukku.fi/Yrttiseokset/Digestion-Care+-500g/
Sis. kanelia, mustikkaa, punajalavaa, islänninjäkälää, lakritsijuurta ja hampunsiemeniä
Tarkoitus rauhoittaa sekä suolistoa että mieltä

Fortinut Mustikka
http://tallitukku.fi/Yrtit-ja-Luonnontuotteet/Mustikka-250g/
Mustikan tarkoitus on parantaa vastustuskykyä. Lisäksi se on hyväksi silmille.

Kommentit

Suositut tekstit