Kenttäpostia 6

Vähän ehkä nyt napsahti omaan nilkkaan se kesäinen reissu. Tuo nainen ei suinkaan ruvennut pelkäämään vaan otti sen linjan, että jos kerta olen ollut maastovarma yksin, saan kuulemma olla maastovarma senkin kanssa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, ettei se kysy minun mielipidettäni yhtään mihinkään. Sanoo vain, että eteenpäin. Ja aina lisää, että koska minä olen hypännyt ojat ja kiivennyt mäet yksin, voin kuulemma mennä hänenkin kanssaan. Vähän tässä on sitten oltu nöyrää poikaa. Nainen sanoi, että joudun ensi kesänä näyttämään sille mustikkapaikat, koska näytän ne tietävän ja osaan kiertää suotkin. Hyvä joo, ettei pelkää, mutta miten olisi sellainen kultainen keskitie?

Pimeääkään se ei usko minun pelkäävän. Nainen laittoi meihin ajovalot. Se tuntui kyllä hurjalta, kun takana tulevalla kaverilla oli silläkin valot. Minun varjoni oli dinosauruksen kokoinen! Metsä oli pimeä, mutta siinä me mentiin tietä pitkin ja väisteltiin kaikenlaisia heijastavia keppejä, jotka tien laidasta kurottivat meitä kohti. Onneksi on nastat alla, että ei lipsu, vaikka pistäisi vähän polkaksi.

Olen vähän kompensoinut tätä kovaa kuria sillä, että jos joku antaa mahdollisuuden olla herkkä ja heikko mies, otan sen ilomielin vastaan. Tallityöntekijää yritin viime viikolla varoittaa, että joku on porannut lumihankeen mustan aukon, joka imaisee itseensä kaiken. Siinä sitten huusin hetken, etten voi tulla. Mutta sekin nainen vetosi vain joihinkin sotajuttuihin eikä uskonut...

Tallityöntekijät kyllä ovat tuttuja, mutta muuten olen vähän nyrpeänä siitä, jos tuntemattomat tyypit tulevat käskemään ja komentamaan. Että mikä oikeus niillä on käskeä ja määrätä? Ei ne oo miun ihmisiä. Tuo nainen sanoo, että olen kuulemma kuriton yläasteikäinen, joka testaa sijaisia.
EMT. LOL. WTF. TIRSK.

Päde 
saakslähteejosonvalmis?

Hyppäsin varmuuden vuoksi ravipuomin takaa, koska oli kuulemma pakko mennä. Koska se saakelin metsä. Taas.  Kuva: Erica LiljaKommentit

Suositut tekstit