Voita HIHS-liput kahdelle lauantain kansainväliseen iltanäytökseen


Kyllähän te tiedätte; se on taas tämä aika vuodesta. Minulla on ilo arpoa lippupaketti kahdelle lauantain kansainväliseen iltanäytökseen 22.10.2016. Arvonta-aika alkaa nyt ja se päättyy torstaina 13.10.2016 klo 22.00. Sen jälkeen on vielä viikko aikaa järjestää itsensä paikalle. Katso tarkempi ohjelmakuvaus täältä. Tiedossa on huippuratsastusta ja ihana expo, jossa voi tuhlata rahojaan tarpeellisuuksiin ja turhuuksiin.

Tänä vuonna areenalla järjestetään jo toistamiseen Ladies Night- tapahtuma. Tiedän, että moni nikottelee, että kun kerrankin on hevostapahtuma, niin miksi se aika pitäisi tuhlata meikkeihin, shampanjaan ja turhakkeisiin. Mutta tarvitseeko kaiken olla niin vakavaa ja hevostapahtumaan osallistumisenkin olla tavoitteellista treeniä? Nyt sitruunat pois sieltä, minne ne ovat uponneet! On aika upeaa, miten monet yritykset ovat Ladies Night -konseptin myötä halunneet tulla osaksi Horse Show ´ta. Ehkä se vielä joskus näkyy myös parjatuissa lippujen hinnoissa. Tilaisuus ei ole niin vaaleanpunainen, mitä mainos antaa ymmärtää. Viime vuonna tunnelma oli katossa. Minä menen, tsin-tsin.

Oli muuten taannoin puhetta eräästä ulkomaisesta poptähdestä, joka esiintyi jäähallilla taustanauhan kanssa. Horse Show´ssa näkee edelleen ratsastusta ihan livenä. Siinäkin mielessä lipun hinnalle saa kyllä vastinetta.

EDIT! klo 17.39: korjattu virhe arvottavien lippujen näytöksen nimessä. Kyseessä on kansainvälinen iltanäytös, ei kansainvälinen päänäytös. Kansainvälinen päänäytös on perjantai-iltana järjestettävän avajaisnäytökse nimi. Liput arvotaan tilaisuuteen, joka alkaa lauantaina klo 18.00

13.10. ARVONTA SUORITETTU!
Lippupaketin voitti nimimerkki KalleO, jolle on ilmoitettu voitosta myös henkilökohtaisesti! Ihanaa HIHS-iltaa sinulle ja kiitos kaikille yli 600:lle arvontaan osallistuneelle!Kommentit

 1. Osallistun HIHS-lippupaketin arvontaan, tämä olisi loistava yllätys ystävälle joka toipunut leikkauksesta ratsastusonnettomuuden jälkeen! =)

  säpo:
  henmat@outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Laitoin sinulle juuri sähköpostia. Muistathan ilmoittautua arvontaan myös tuolla lomakkeella! Aikaa on vielä tähän iltaan klo 12.00 asti.

   Poista
 2. En ole koko iäkäisestä haaveesta huolimatta ikinä tapahtumaan päässyt! Nyt olisi hienoa mieheni kanssa lähteä nauttimaan hienosta tapahtumasta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit