Pehmempään päähän

Yhteistyössä JustDressage 

Muistatteko, kun viime keväänä hehkutin kalsareitani? Sain silloin mahdollisuuden testata Derriere Equestrianin pehmustettuja ratsastusalushousuja, jotka pelastivat ratsastukseni Herra Herkällä Macholla, jonka satula ei yksinkertaisesti vain sopinut minun takapuoleni alle.

Viime aikoina minulla ei ole ollut pehmusteisiin samanlaista tarvetta, koska Pädelle ostamani satula on ihana ja pehmeä. Takapuoleni omat pehmusteet eivät ole puolessa vuodessa lisääntyneet vaan enemmänkin vähentyneet, joten satulalla on oikeasti merkitystä. Ne, jotka edelleen sinnikkästi väittävät, etteä hankaumien syy ei voi olla satulassa, ovat siis edelleen mielestäni väärässä. Kun keväällä erehdyin yhden kerran Herkkiksen satulaan ilman Derrierejä, muistin taas seuraavalla kerralla, että alushousuilla on väliä.

Derriere Equestrian alushousuja maahantuovasta JustDressagesta vahvistetaan, että suurin ratsastusalushousujen ostajaryhmä ovat ne, jotka eivät syystä tai toisesta voi vaikuttaa satulaan, jolla ratsastavat. Tällaisia ovat ammattiratsastajat sekä ratsastuskouluratsastajat, jotka istuutuvat siihen satulaan, mikä heille osoitetaan. Alushousuja ostetaan myös pidemmille ratsastusretkille. Enpä uskaltaisi enää itsekään ottaa riskiä lähteä reissuun ilman tällaisia. Joku saattaa muistaa valitukseni häämatkareissumme ratsastusvaelluksesta. Siellä minä olin se ainoa onneton, jolle osoitettiin kivikova lännensatula. Neljä tuntia oli isolta osin yhtä helvettiä. Ja kyllä, minulla oli tuolloinkin enemmän sitä omaa pehmustetta takapuolessa kuin nyt. Lue juttu täältä.

Säästän maailman kuvalta, jossa alushousut olisivat päälläni.

Viime keväänä testaamani DE Padded Pantyt olivat perinteiset tai-malliset alushousut, joissa pehmuste ulottui pidemmälle etupuolelle. Nyt testaamani DE Padded Shortyt olivat hipsterimalliset, jäivät vyötäröltä alemmas ja niissä takaosan pehmuste tulee mielestäni paljon isommalle alueelle. Tämä varmasti auttaisi niitä, joita satula joskus hiertää istuinluiden kohdalta. Hipsterit (DE Padded Shorty) eivät mielestäni tunnu yhtä paksuilta päällä kuin perusmalliset alushousut (DE Padded Panty), mutta tietysti olen jo tottunut käyttämään toppakalsareita. Itse asiassa olen tykännyt tästä hipsterimallista enemmän.Vaikka en ole satulani takia enää riippuvainen Derrirereistä, käytän niitä silti ihan mielelläni. Harkitsin jopa laittaa ne jalkaani elokuiselle Terässika-triathlonille, koska pehmustemateriaalihan on samaa kuin pyöräilyhousuissa. Sitten kuitenkin totesin, että kilpailupäivänä kannattaa mennä niillä varusteilla, millä on treenannut.

JustDressagesta voit hankkia omat alushoususi 10%:n alennuksella 15.9.2016 mennessä käyttämällä nettikaupan kassalla koodia Ruuhkisale2016. Sitä ennen kannattaa kokeilla onneaan arvonnassa. Jätä alla olevalle lomakkeelle yhteystietosi sunnuntaihin 11.9.2016 klo 22.00 mennessä ja voit voittaa vapaavalinteiset Derriere Equestrian -alushousut. Onnea arvontaan!

EDIT 11.9,2016 klo 23.08: Arvonta on suoritettu ja arponni suosi Päivi Pelto-Arvoa. Suuret onnittelut!
Kommentit

Suositut tekstit