Kaiken se kestää

Yhteistyössä Joe Blasco

Jo toistamiseen paistoi aurinko risukasaan! HIHS-yhteistyön tiimoilta minua pyydettiin Joe Blascon koekaniiniksi. Päätettiin toteuttaa meikki, joka kestäisi  kasvoilla maailmanlopun olosuhteet eli yksipäiväisen kenttäkisan. Valitettavasti kenttäkisat eivät osaltani tänä kesänä sitten toteutuneetkaan, mutta pyrin tekemään olosuhteet mahdollisimman autenttisiksi. Ensimmäinen meikkiajankohta jouduttiin perumaan, koska Päde lähti retkilleen. Toinen kerta toden sanoi ja säätila oli kuin kenttäkilpailu: koko aamupäivän ajan satoi kaatamalla vettä ja illalla päälle laskeutui hiostava auringonpaiste. Täydellinen sää testata säänkestäväksi mainostettua meikkiä. Minä tietysti olen luonnostaan loistava testijänis, koska en jaksa lisäillä meikkiä muutenkaan. Olen tässä asiassa vähän vetelä: kiinnostaisi tavallaan olla siistimmän näköinen, mutta ei kuitenkaan niin paljon, että vaivautuisin tekemään asialle mitään kesken päivän.

Testimeikissä homman salaisuus oli kasvoille ennen meikkiä levitettävä Joe Blasco Instant Youth Activator. Reilun viidenkympin hintainen rasva kiinnittää meikin iholle niin, että skeptikkokin on äimän käkenä. En tiedä, onko ihoni nyt yhtään sileämpi (purkki kyllä lupaa), mutta tästä tuotteesta tykkäsin. Kun päälle laitetaan perinteinen Joe Blascon ultra base -meikkivoide, lopputulos kestää. Tämä meikkivoide on niin peittävää, että sen kanssa saa olla varovainen: kun nuori laittaa sitä liikaa, hän näyttää teatterimaskeeratuilta ja kun vanheneva nainen laittaa sitä liikaa, hän taas näyttää entistä ryppyisemmältä. Tuotteeseen kannattaa ehdottomasti tutustua myyjän luona, joka auttaa valitsemaan oikean värisävyn. Blascon tuotteissa on paljon pigmenttiä, joten peittävyys on varmaa, mutta samalla myös kasvaa riski laittaa liian paksu kerros. Lopputulos on molemmissa tapauksissa ihan kamala. Meikillä saa kyllä sekä rypyt että finnit piiloon, mutta sitä pitää harjoitella. Puuteria tarvitaan hämmentävän vähän. Olen käyttänyt tätä meikkivoidetta todella kauan ja purkki kestää oikein käytettynä melkein vuoden päivittäisessä käytössä.

Kokeilemani silmänrajausväri toimii myös kulmakarvavärinä ja purkki kestää ehkä koko loppuelämäni ajan tai paremminkin kunnes hävitän sen. Jos haluaisin, saisin tehtyä sillä trendikkäät smokey eyes -silmät, mutta en osaa. Luomivärien ja korostusvärin kanssa silmämeikki kuitenkin saadaan kestämään. Kaiken taustalla on alussa mainitsemani nuoruusseerumi. Ah. En näytä päivääkään yli 37-vuotiaalta!

Ja sitten, katso kuvat juuri meikin jälkeen ja illalla ratsastusten ja kaiken hikoilemisen jälkeen. Minusta meikki kesti aika hyvin. Kukaan tuskin kuvittelee, että mitään meikkiä on tarkoitettu hikoilemiseen ja urheilemiseen, mutta tämän kanssa on sentään mahdollisuus yrittää.

Alla vielä Blascon HIHS-tarjous, joka on voimassa syyskuun loppuun saakka. Suosittelen lämpimästi myös Moisturizing Mask-naamiota. Sitä testasin vuosi sitten ja sillä saa poskesta pehmeän kuin vauvan peppu. Puhtaana.

Klo 12.00 Mannerheimintie, Helsinki. Vesisade. Edessä kävely Iso-Roballe ilman sateenvarjoa. Tietenkin.

Klo 18.00 Nuuksio, Espoo. Meikki on kestänyt vesisateen, hikiset bussit ja peruskotiaskareita. Huulipunan söin jo pois ja kypärä peittää opettajan otsajuonteet.

Klo 20.00 tallilta lähdettäessä. Ratsastus vähensi juonteiden määrää. Tai valaistus.
Vertailun vuoksi kuva ratsastuksen jälkeen päivänä, jolloin en laittanut meikkiä laisinkaan.
Pädekään ei kammannut tukkaansa.

Samoilla meikeillä itse maalaten. Valovärit tekevät ihmeitä.

Alekoodi voimassa osoitteessa joeblasco.fi syyskuun 2016 loppuun asti!Kommentit

Suositut tekstit