Oi olympialaiset!

Tänään ne alkavat. Luin aamun Hesarista Elmo Jankarin haastattelun. Tajusin, että olin ratsastuksellisesti urani huipulla noin kuukausi ennen kuin Elmo syntyi. Mutta viis siitä, juttua lukiessa tajusin monta muutakin asiaa.

Jutussa sanotaan, että kenttäratsastaja on parhaimmillaan 35-45 -vuotiaana, kenttäratsu 12-14-vuotiaana. Kenttäratsastuksessa maltti on valttia ja tietä huipulle rakennetaan rauhallisesti. Elmo on vielä nuori ja 11-vuotias DD on nuori sekin. Tokio 2020 on ihan mahdollinen tavoite tälle ratsukolle.

Sitten juttelin vähän Päden kanssa ja todettiin, että mikä nottei. Päde on nyt 7 ja minä 37. Me menemme tosi kivasti tuohon ikähaarukkaan. Päde sanoi, että jos ison kisan jälkeen saa kuusi viikkoa lomaa, niin hän keksii kyllä tekemistä, kun tänä kesänä ei ole kuulemma liiemmin lomaa ollut, kun on vain edetty rauhallisesti. Kerroin Pädelle, että Lensiväylässä kirjoitettiin, että se  on arvokas ratsu. Päde sai siitä lisää vettä myllyyn ja sanoi että daa, olympiahevoset nyt ovat. Joten Tokio, täältä tullaan!

Skumppa mulle, Pädelle mustikoita. Heti ruvettiin reenaamaan tosissaan ja kivasti meni.

Näin me reenataan jo. Kuva: Erica Lilja

Meillä on varaa hypätä ihan varallakin. Kuva: Erica LiljaKommentit

  1. NO tervetuloa Etelä-Vantaan ratsastuskoululle maastoesteiden harjoituskisoihin sitten 4.9.! :D Ja siitä sitten kohti Tokiota :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit