Pamauksia Hevoset-messuilla

En ole aikaisemmin ollut Tampereen Hevoset-messuilla, mutta ilmeisesti kaikki muut ovat olleet. Ja kaikki muut olivat siellä tänäänkin. Vitsit, miten paljon ihmisiä ja mikä tunnelma. Pääsin ujuttamaan itseni samaan kuvaan Marko Björsin kanssa. Ihana, charmantti mies. Lapsena katselimme hänen kuviaan  postimyyntikuvastoista. Nyt voin katsella häntä ja itseäni tästä kuvasta.


Lauantain räjäyttävin juttu oli ehdottomasti se, että pääsin kokeilemaan paukkuliiviä. Alla video siitä. Jännittääkö hieman?Tässä viikonlopussa ei kuitenkaan ihan kaikki mennyt niin kuin piti. Minulla ja miehelläi on seitsemäs hääpäivä ensi maanantaina ja meidän oli tarkoitus viettää sitä hotellilomalla Tampereella näiden messujen yhteydessä. Se, jos mikä, on mieheltä todellista rakkautta: hääpäivä ja hevosmessut.

Kävi kuitenkin niin, että mies joutui lasten yökyläilyn äkillisen peruuntumisen takia jäämään lasten kanssa kotiin. Häntähän ei hevosmessujen missaaminen tavallaan harmittanut, mutta hän ymmärsi minulla tilanteen olevan toinen, joten päätin lähteä matkaan joka tapauksessa. Hotelliakaan ei voinut peruuttaa, koska se oli maksettu etukäteen.

Ilokseni lapsuudenystäväni Outi, joka on myös toisen lapseni kummitäti, sattui olemaan työmatkalla Tampereella messulauantaina. Täällä me kaksi vanhaa heppatyttöä nyt heitämme korkkarit kattoon ja kilistämme minun hääpäivälleni. Huomenna sitten messuilemaan!

Hyvää hääpäivää!

Kommentit

 1. Oi oi, kuulostaapa ihanalta viikonlopulta! Vaikka kurjaahan tuo oli, että yhteinen aika miehen kanssa meni sivu suun. Teidän täytyy keksiä joku muu pienempi juhlistus vielä. Arvon vielä menenkö tänään messuille, säästyisi rahat, kun ei menisi ;) Tosin asutaan ihan Pirkkahallin vieressä, joten saa nähdä pystyykö vastustamaan, nyt ainakin ensin tallille :) Mukavaa messupäivää!

  VastaaPoista
 2. Kävin viime vuonna messuilla ja olin kovin pettynyt. Ohjelmisto oli kovin surkea silloin eikä myyjiä ollut juurikaan. Ensi vuonna taas Equitanaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sen sijaan en ollut laisinkaan pettynyt. Ihanasti oli kaikkea. Tamperekin on kuin menisi ulkomaille. 😉

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit