Ei pakkomyynnille - kyllä hyvälle messumeiningille


Ärsyynnyn ihan valtavasti feissareista ja muista suoramyyjistä, jotka tulevat häiritsemään  rauhaani. En ole millään tapaa messuihminen, mutta hevosiin liittyvät messut ovat kivoja. Niiltä puuttuu tuo tyrkyttäminen. Kukaan ei tule kysymään, olenko kuullut siitä ja tästä ja tuosta. Saan katsoa ja hypistellä ihan rauhassa.

Pidän kovasti postimyyntiluetteloiden ja mainosten selaamisesta. En voisi ikinä laittaa postilaatikkooni tekstiä "ei mainoksia". Totta kai mainoksia! Selaan ihan kaikki läpi! Olen ehdottomasti mainosihminen. Lapsena leikimme serkkuni kanssa mainoskatkoilla "Eka mainos" -leikkiä: Kumpi ehti huutaa sen ekana, sai leikisti kaiken, mitä mainoksessa mainostettiin. Mainosten selaaminen edustaa minulle edelleen samaa haaveilua. Mies saattaa joskus kysyä, että joko osaan senhetkiset hööksit, horzet tai ikeat ulkoa. Melkein osaankin.

Messujen hyvä puoli on siinä, että tarjonta on yleensä valtava ja hypisteltävää riittää. Sovituskoppien vähäinen määrä vaikeuttaa joskus sovitusta vaativien vaatteiden ostamista. Jos hevosvarusteita on ostamassa, saa yleensä todella asiantuntevaa palvelua. Syyllisyydellä minulle ei kuitenkaan myydä mitään. Kerran anatomisen satulavyön hintaa kauhistellessani sain kuulla, että se on kuulemma sitten makuasia, jos ei halua hevoselleen parasta. Ei jatkoon.

Pari vinkkiä tulevan viikonlopun Helsinki Horse Fair-messuille tulee tässä. Ensinnäkin nyt kun myyjiä on paikalla pilvin pimein ja aika monet myyvät Cavallon housuja, yritä penkoa itsellesi Cavallo Candy -malliset housut. Nimi kuulostaa pissishousulta, mutta istuvampia housuja löytää vain harvoin. Cavallot ovat kestävien housujen maineessa ja siksi aika arvokkaita, mutta minulla on näitä Candy-mallisia kahdet ja molemmat olen löytänyt alennusmyynnistä. Nämä joustavat joka suuntaan, mutta ovat napakat päällä. Leveä vyötärökaistale takaa sen, ettei vatsakaan pömpötä.

Ratsastushousuissa on oltaa vetoketjutasku autonavaimille. Näistä tosin yksi on feikki.

Tässä housussa on pyllyn päällä aivan valtava merkkilogo, mikä ehkä karkottaa sovittajia. Siksi ehkä housut voi löytää usein alennusrekistä

Cavallo Candy ei ole nimestään huolimatta pissishousu. Tässä aikuinen nainen näyttää persettä.

Ja jos kaipaa oikeaa messutunnelmaa, voi hyökätä GoExpon puolelle. Siellä myydään ja tyrkytetään ja yhtäkkiä kaikki on aivan toisin kuin hevosmessujen puolella. Kukkarostaan tarkka messukävijä voi kuitenkin käydä siellä tankkaamassa vatsansa täyteen maistiaisia rahkasta ja siemenkekseistä (tämä on puhdas arvio tarjonnasta). GoExpossa on takuulla ostettavissa myös urheilurintaliivejä. Ratsastaja tarvitsee sellaiset, mitkä on tarkoitettu juoksuun.

Ratsastajan rintsikoilta vaaditaan tietysti samaa kuin juoksijoidenkin.


Kommentit

  1. "Tässä aikuinen nainen näyttää persettä" kiitos tuli kahvit nenästä. Rakastan tätä blogia! Kirjoitat niin elävästi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit