Seitsemän tapaa tulla toimeen tamman kanssa

1. Pyydä lupa
Yhdenkään naisen asuntoon ei kävellä sisään pyytämättä lupaa. Jos sinulla on jotain tuomisia, aina parempi. Kata tammalle kuitenkin mieluummin pöytä, älä syötä kädestä. Tammat pitävät rauhallisuudesta ja itsevarmuudesta.

2. Juttele
Väittävät, ettei suomalaiset puhu eivätkä pussaa. Kysy, mitä tammalle kuuluu, vaikka tamma ei vastaisi mitään. Ole kiinnostunut siitä sekä ennen että jälkeen ratsastuksen äläkä katoa paikalta, kun hommat on sinun mielestäsi hoidettu.
Ja tiukan paikan tullen ole kuin hyvä hammaslääkäri: jos olet tekemässä jotain epämiellyttävää (satulavyön kiristys?), kerro siitä hyvissä ajoin ja selosta tapahtumat.

3. Pyydä vähemmän, saat enemmän
Kun tammalta pyytää jotain, minkä se selvittää leikiten, sen itsetunto kasvaa. Tyytyväinen tamma alkaa itse tarjota enemmän. Mitä enemmän kehut, sitä enemmän saat. Mutta älä kehu, jos et tarkoita sitä. Kukaan ei kestä paskanjauhajaa, joka ei kuuntele vastausta kysymykseensä eikä ole muutenkaan tilanteen tasalla. Ole aina luotettava. Aina.

4. Älä anna tammalle kaikkea valtaa
Kaikista tulee mahdottomia, jos saavat valtaa ilman vastuuta. Tammankin pitää kuunnella.

5. Pidä hyvänä
Tamma ei välttämättä antaudu ensitreffeillä antamaan parastaan. Suhteenluomiseen tarvitaan aikaa. Mutta kun olet saanut luvan, pidä tammaa hyvänä. Kysy silti aina erikseen siltä lupa siihen, ihan joka kerta.

6. Kauneus
Kauneushoidot tekevät jokaisen naisen onnelliseksi. Harjaa häntää, harjaa harjaa. Ja valitse vain sellaiset harjat, joista tamma pitää. Tammalle ei useinkaan kelpaa se hevostarvikeliikkeen halvin synteettinen harja.

7. Opettele herkät paikat
Tammat yleensä pitävät siitä, että niiden tisseistä rapsutetaan liat pois. Älä silti luule, että voi mennä suin päin sen tissien kimppuun. Ei se koskaan toimi naisten kanssa niin.

Lisämateriaali:
Tea: Tytöt tykkää (linkki YouTubeen)
Tea: Tytöt tykkää (linkki sanoihin)

"Minä näytän hyvältä ja tiedän et sä tiedät sen ja NYT saa koskee, nyt saa koskee..."".Mä elän mun elämän, jätä mut rauhaan!" (älä herätä nukkuvaa tammaa)"Sä voit'sanoo mitä vaan, en mä usko kuitenkaan
Vaan mä nään sun läpi ja tiedän: sun varakkuutes ei tee musta onnellista!" (sen sijaan kuuntelen tässä vähän tuota vauvaa)


Kommentit

 1. Hih, just näin :-D. Kiitos (taas) hyvästä kirjoituksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin varmaan vielä jotain konsteja. Niitä saa laittaa kernaasti tulemaan!

   Poista
 2. Herkut! Jokaisella naisella on oikeus purkaa surut suklaaseen, suotakoon sama tammoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kyllähän siinä epäilykset herää, jos joku paukkaa kylään ja alkaa tunkea kaiken maailman herkkuja naamariin...? Oma tammani ei muuten vieraiden kädestä syönyt ihan mitä vain. Kerrankin todistin vierestä, miten ihan perus näkkileipä ei vieraan tarjoamana kelvannut, mutta minun kädestäni kelpasi.

   Mutta olet kyllä muuten oikeassa. ;-)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit