Good luck with your riding!

Ei pitäisi koskaan ajatella, ettei kannata ottaa yhteyttä tai pyytää jotain. Mikään ei ole koskaan kiveen hakattua. Mary Kingin uusin kirja My way - how I train for success on ollut pitkään loppuunmyyty todella monesta nettikaupasta ja olen himoinnut kirjan itselleni. Toivoin sitä joulupukilta jo toissa jouluna, mutta eipä pukkikaan sitä saanut hankittua.

Viikko sitten torstaina laitoin kuitenkin Mary Kingin nettisivujen kautta viestiä hänen kustantajalleen, sillä kirjaa näytti saavan kustantajan nettikaupasta. Harmittelin, miksei kirjaa voi tilata Suomeen. Kustantajan nettikaupassa toimitusmaina oli ainoastaan Iso-Britannia, Irlanti, Australia, Yhdysvallat ja Kanada.

Seuraavana päivänä sain Rogerilta sähköpostia. Hän ilmoitti, että nyt onnistuu kirjan tilaaminen myös Suomeen. Toimitusmaksu 29,90 punnan hintaiselle kirjalle oli huimat 22 puntaa, mutta koska koin saaneeni hyvää palvelua, maksoin kirjan ja kiitin  Rogeria vielä sähköpostilla. Roger ilmoitti pian toimittaneensa kirjan jo postiin. Keskiviikkona se olikin jo Espoossa.

Olen yli 70 euroa köyhempi, mutta minulla on nyt Mary Kingin treenaus- ja hevosenpitoperiaatteita tarkasti kuvaava kovakantinen teos, jota Mary on kuulkaa ihan itse pitänyt käsissään! Sisäkannesta löytyi kuulakärkikynäkirjoitus "Good luck with your riding, follow your dreams! Väliäkö sillä, että kirja on osoitettu McLaine´lle. Sovitaan vaikka, että se on vastedes minun nimeni.

Jos tämän teoksen laittaisi yöksi tyynyn alle, siirtyisiköhän sieltä tiedon lisäksi myös mystistä taitoa ja taikaa?

Onkohan Mary vasuri?

Kommentit

Suositut tekstit