Jouluherkkuja maneesissa


Vähän liian kauan paistunut lanttulaatikko. Anoppi siitä tykkää, mutta monelle nuorelle se tuottaa vaikeuksia. Uskalla heittäytyä ja kulauta iso lasi päälle!

Kun pääsee porkkanalaatikon yli, saa jouluhalkoa!


Hei, ihan tavallinen joulukahvi ja sokeripalat päälle!

Joulutähti. Voidaan nauttia lähes kaikista suunnista ja sehän maistuu kaikille: leveänä, kapeana, keskeltä, sivusta. Ei saa kieltäytyä. Monet jouluherkut sisältävät ainesosia, joiden tarkoitus on edistää vatsan toimintaa!

Ja joulun jälkeen otetaan kaapista tähteet ja pistetään kaikki samaan pataan! Ja hei, kaikki maistaa! Joulu on kerran vuodessa vaan!
Kiitos Elina A. yhdestä kuvasta ja jutunjuuresta.

Kommentit

 1. Haha kenttäratsastajat... :D nyt oli kyllä sellasia esteitä että en oo koskaan ennen nähnyt! Joulutähti saattais jäädä multa hyppäämättä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esteen ei koskaan tarvitse olla korkea, jotta se voi olla haastava ratsastaa. näistäkin itse asiassa vaikein oli tuo kavaletin kannattimista koottu kasa. Siitä oli helppo livahtaa ohi, kun ei ollut johteita, etenkin kun sitä edelsi hiukan vinoon ratsastettava pieni okseri. Me tulimme useamman kerran siitä valkoisesta ohi.

   Siinä itse asiassa näkyy neljä estettä, jotka piti hypätä osana rataa: okseri, sokeripala, jouluhalko ja porkkanalaatikko. Tiukka tie vaati ratsastusta. Eikä ainakaan minulta mennyt ensimmäisellä oikein ja senkin jälkeen lähinnä huonosti. Ihan viimeinen bonuskierros oli jotain sinne päin. :D

   Tuo joulutähti on kätevä, jos vaikka treenaisi aika lailla yksikseen, mutta haluaisi tehdä useampaa variaatiota muutamalla esteellä. :) Ei se hevoselle oikeastaan kummoinen ole. Me ratsastajat sitä jännitetään enemmän. Minä ainakin tein siihen tosi huonoja jännälähestymisiä.

   Poista
 2. Nyt olisi hevosen kustannukset taulukossa - 13 000€ ja rapiat ilman pa- kustannuksia.Ilmoittele, jos haluat taulukon nähdäksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mielelläni! Laitatko minulle sähköpostia gmailiin ruuhkavuosiratsastaja. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit