Ratsuväki Vermossa

Miehelläni olisi ollut valtavasti mahdollisuuksia vuosien aikana loimittaa omaa hevosta ja kukittaa omaa vaimoa, mutta ei. Tänä syksynä hän on pariin otteeseen käynyt Vermossa kukittamassa vieraita hevosia ja vieraita miehiä. Viime viikonloppuna lähdimme koko perhe mukaan.

Paukkasimme Vermoon alkuillasta suihkun- ja saunanraikkaina suoraan uimahallista. Meno paikan päällä oli paljon rauhallisempaa, mitä olin ajatellut. En tiedä, miksi olin kuvitellut lauantai-illan Vermossa olevan jonkunlainen karnevaalitapahtuma, missä kaksivuotias taapero ei olisi ainut satunnainen konttaaja.

Hevonen saatiin loimitettua, ohjastaja kukitettua, ruoka oli hyvää ja jäätelöannokset isoja. Suosittelen muillekin. Edelleenkään en ymmärrä raveista mitään, mutta tunnelma oli hyvä! Kaksivuotias ihasteli lähtöautoja ja oli iloinen, kun autot menivät hevosia lujempaa.

Siinä tuli pariinkin kertaan mieleen, josko pitäisi ostaa osuus ravihevosesta. Olisi joku, jota kannustaa. Se kuulosti kivalta, kun viereisessä pöydässä omaa hevostaaan kannustivat.

"Run, Forrest, run!"

Perheselfie


Lohta, avokadokastiketta ja ranskalaisia. Tämä annos saatiin puolitettua lapsille.

Riisiä ja appelsiini-chili-broileria

Limettikakkua

Automiehen ravijätski oli riittävän suuri.

Kommentit

Suositut tekstit