Pojilla on munaa ratsastaa!

Eilen Helsingin ratsupoliisin sivuilla luki seuraavasti:

"Ratsastaminenko on vaaleanpunaista tyttöjen hommaa? Ei meidän mielestämme!
Ratsupoliisiin kantautui ikävä tieto että ratsastusta harrastavaa poikaa kiusataan koulussa hevosharrastuksen takia? Ratsastaminen on monen muun pilkkalauseen lisäksi "vaaleanpunaista tyttöjen hommaa". Me ratsupoliisissa olemme erimieltä. Ratsastaminen on miesten, naisten sekä lasten hommaa ja kiusaaminen on tyhmää!

Ratsupoliisi kannustaa kaikkia toimimaan kaikkea kiusaamista vastaan. Olkaa rohkeita ja kertokaa kiusaamisesta opettajalle ja vanhemmille. Olkaa rohkeita ja asettukaa kiusatun puolelle. Olkaa rohkeita ja ottakaa kiusattu omaan porukkaanne. Jos kiusaamiseen ei heti puututa, se yleensä vain pahenee!" 

Alkuperäinen viesti täällä.

Ratsastaminen on kaikkien hommaa. Jos sinulla kuitenkin on lähipiirissäsi ratsastava poika, jonka uskot saavan lisäboostia ratsastamiseensa "Munaa ratsastaa" -piposta, hän saa minulta sellaisen.

Laita minulle sähköpostia osoitteeseen ruuhkavuosiratsastaja at gmail.com. Pipoja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää.

EDIT! Jaettavat pipot ovat loppuneet! Kiitos kaikille niistä kiinnostuneille!

Kommentit

  1. Poikani ratsastaa, on hevoshullu ja todella rakastaa eläimiä. Häntä ei olla koskaan kiusattu sen takia. Kaverit, niin tytöt kuin pojat, pitävät pojan harrastusta siistinä. On todella surullista kuulla, että aina ei ole näin. Hieno aloite ratsupoliisilta ja myös sinulta. Tuo pipo on mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipo sai alkunsa, kun eräs blogini lukija (josta varmasti myöhemmin lisää) alkoi kysellä Äiti ratsastaa nyt -paitojen jälkeen sitä, että miksei miehille ole mitään. Aikansa meni sen miettimisessä, mitä tekstissä voisi lukea. Tuulia Nelimarkka on idean lopulta toteuttanut. Kesä siinä kului ja nyt ollaan tässä. Alun perin ajattelin pipoja myyntiin, mutta tällä tavalla menevät toivottavasti parempaan tarkoitukseen, kun jaetaan niitä valmentajille ja harrastajille.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit