Maneesikuorintaa lempeämpi kasvohoito

Yhteistyössä Joe Blasco

Kuvittelen, että aikuinen ihminen tarvitsee aina pari tasoittavaa kerrosta naamaansa. Silti tunsin kevyttä häpeää, kun Blascolta tiedusteltiin, millaisia meikkejä käytän. Vastaus oli meikkivoidetta, puuteria, ripsiväriä ja silmänrajauskynää. Ihonhoidosta kyseleminen nosti poskiini sitä ihanaa luontaista poskipunaa, jota harvaa kokee tarvitsevansa.

"Minulla ei ole koskaan ollut silmänympärysvoidetta. Ei ole anti-age -rasvaa. Ei ole puhdistusmaitoa. Ei ole kasvovettä. Tai periaatteessa on, mutta en käytä. Miksikö? Minusta on helppoa pestä meikki pois suihkussa. Sitten laitan rasvaa. Viisivuotias tyttäreni tekee minulle joskus kasvohoidon vauvanpyllypyyhkeillä ja kurkkuviipaleilla", kerroin ihonhoidostani.Joku meikkiblogi tekisi tästäkin asiasta taidetta, mutta minä nyt satun olemaan 36-vuotias perheenäiti, jonka kasvokuorinnoista maneesin hiekka on viime aikoina pitänyt huolen. Tämän ikäisenä ollaan siinä epäkiitollisessa tilanteessa, että kasvoissa voi olla samaan aikaan sekä finnejä että ryppyjä. Onneksi heikkenevä ikänäkö sentään silottaa pahimmat rypyt. Lisäksi onneni on olla lievästi ylipainoinen: laihathan rypistyvät pahemmin.

Joe Blascon meikit olivat meikkivoiteen osalta minulle silti tuttuja ennestään. Se on maailman riittoisin meikkivoide, sillä sen sanotaan kestävän päivittäisessä käytössä melkein vuoden. No, minulla ei ihan. Ohuena kerroksena levitettynä se peittää alleen ihan kaiken, mutta paksuna kerroksena taas nostaa virheet entistä pahemmin esiin. Koska sen siisti levittäminen vie aikaa, sain kokeiluun myös uuden BB-meikkivoiteen, jolla pitäisi selvitä nopeammin. Ja sitten oli puuteria, kasvovettä, puhdistusmaitoa, kasvonaamiota ja ryppyvoiteita, niin kasvoille kuin silmänympärysiholle. Mitään tuotteista ei ole testattu eläimillä.

Se tässä vähän pelottaa, että hyvään eli arvokkaaseen kasvorasvaan voi jäädä koukkuun, koska sellainen nyt yksinkertaisesti imeytyy iholle paremmin kuin mitkä tahansa muut rasvat. Kokeilemassani rasvassa on suojakerrointakin suojaamassa tuiskulta, tuulelta ja saasteilta. Kimaltelevat hippuset silmänympärysvoiteessa kirkastivat alati väsynyttä perusilmettäni ehkä jonkun verran. Meikkivoide oli superhyvää kuten aina. BB-voide yhtä kätevää kuin aiemmin kokeilemani. Silmänrajauskynä otti mukavasti huomioon hiukan veltostuneen ihon ripsirajassa eikä tehnyt rumaa sahalaitaa.

Puhdistusmaito ja -vesi vaativat käyttöönotossa suunnittelua ihmiseltä, joka tykkää pestä meikit pois suihkussa. Siihen tarkoituksen yksi kätevä puhdistuaine sopii paremmin, joten pitäydyn todennäköisesti jatkossakin siinä. Kokeilemani kasvonaamio sen sijaan oli parasta, mitä olen ikinä laittanut kasvoihini. Se ei ollut vain keko stöfnää kasvoillani vaan imeytyi ihan oikeasti. Saunan jälkeen käytettynä se tuntui hemmetin ihanalta. Testiryhmässä mukana ollut siskoni jakoi kanssani tämän kokemuksen. Nautimme saunaoluet ja tunsimme itsemme todella upeiksi. Kannattaa kokeilla.

Sain muuten 4YourHorse -seminaarin jälkeen viestin, että näytän kuulemma luonnossa nuoremmalta kuin mitä oikeasti olen. Hä-hä! Ehkä se on tämä kaksi viikkoa kestänyt nuorennuskuuri, kenties, kenties... Tule itse tarkastamaan ryppyni Ladies Night´iin.  Minulta saa luettavakseen ennenjulkaisematonta tekstiä otsikolla "Tulevan äidin pikaopas harrastamiseen". Eikä tätä ole tulossa blogiin vaan ehkä jonnekin muualle...Joe Blascon tuotteet esittelyssä Helsinki Porsche Horse Show´n Ladies Nightissa perjantaina 23.10 ja lauantaina 24.10 klo 17-21.

Testatut tuotteet:
Joe Blasco puhdistusmaito ja kasvovesi, Eye serum- silmänympärysvoide, Anti-aging Protective care - päivävoide, Moisturizing Mask - kosteuttava naamio

Joe Blasco puristepuuteri, Ultra Base- meikkivoide, BB - meikkivoide, silmänrajauskynä


Kommentit

Suositut tekstit