HIHS-kävijäkortti #3: JunioriNimi ja ikä: Erica, 16
Kotipaikka: Espoo
Ammatti: lukiolainen
Hevoshistoria: ensimmäistä kertaa hevosen selässä taaperona, kotipihassa tällä hetkellä pari hevosta.
HIHS-historia: kolmas kerta
Mielenkiinnon kohde: kenttäratsastus

"En ole aikaisemmin ollut HIHSissä koko viikonloppua. Tapahtuma on vastannut odotuksia tosi hyvin. Oma lajini on kenttäratsastus ja sitä tietysti seuraan kaikista mieluiten. Sen jälkeen kouluratsastus kiinnostaa minua oikeastaan enemmän kuin esteratsastus. Seurasin tänään erityisesti Ruotsin Jeanna HögbergiäHänellä on mielestäni todella kaunis istunta. Olisin mielelläni katsonut kouluratsastusta enemmänkin kuin mitä lauantaina ja sunnuntaina oli tarjolla.

Esteratsastuksessa seuraan hevosia ja niiden tapaa hypätä, mutta toki aika paljon myös ratsastajia. Toivon saavani ammattiratsastajien seuraamisesta enemmän vinkkejä omaankin ratsastukseeni. Tällä tasolla ratsastus on lähes poikkeuksetta hyvää ja sitä on mielenkiintoista seurata. Kiinnitän huomiota ratsastajiin, jotka mukautuvat hevosiin vähän kilpikonnamaisesti; ovat hypyissä lähellä hevosta.

Minulla ei ole varsinaisia ratsastajasuosikkeja, joita voisin nimetä. Kisaa seuratessa sitä aina kuitenkin alkaa toivoa voittoa jollekin tietylle ratsastajalle. Iso-Britannian Jessica Mendoza oli tällä kertaa sellainen. Hän on tosi nuori, 19-vuotias, joten hänellä on varmasti vielä tosi paljon voittoja edessä.

Koska kenttäratsastus on lajini, toivoisin, että myös se olisi jonain vuonna esillä HIHSissä. Nythän täällä on ollut monia lajeja, kuten valjakkoajoa ja vikellystä. Miksei voisi olla kenttäratsastusnäytöstä? Sitä olisi kiva seurata joskus sisätiloissakin eikä aina kaatosateessa."

Katso kaikki kävijäkortit
#1: Mies
#2: Perhe
#3: Juniori

Kommentit

Suositut tekstit