HIHS- kävijäkortti #2: PerhePerhe: Äiti 36, isä 37, lapset 2,5 ja 5
Kotipaikka: Espoo
Harrastukset:  pyöräily (isä), ratsastus (äiti),legoleikit ja SalamaMcQueen (2,5-vuotias), uimakoulu (5-vuotias),
HIHS-historia: matineassa ensimmäistä kertaa

"Lapset saatiin lauantaiaamuna herätettyä, kun heille luvattiin popcornia ja limpparia. Se hetki kesti lasten mielestä ikuisuuden, mikä piti odottaa katsomossa isää, joka lähti jonottamaan odotettuja popcorneja. Onneksi lavalla alkoi tapahtua.

Juontaja oli hauska ja osasi ottaa yleisönsä. Lapset huusivat innoissaan sheriffiksi pukeutunutta miestä saadakseen hänet huutamaan "jii-haa". Lasten riemusta on helppo tulla hyvälle tuulelle.

2,5-vuotias kysyi monta kertaa, missä on poliisiheppa. Poliisiauton tuloon asti tärkeintä oli popcorn ja areenan laidalle parkkeerattu Porche. Poniagilityssä näkyi upeita autonrenkaita. Ne olivat viime kesän Korkeasaaren-retkelläkin parasta. Silloin poikaa ei haitannut yhtään, että leijonahäkistä ei löytynyt leijonaa; puusta kuitenkin roikkui hieno autonrengas.

Tyttären mielestä parasta olivat keijut ja peikot. Lapset seurasvat kiinnostuneina mönkijöillä ja poneilla toteutettua viestikisaa. Isä ihmetteli, miten äitiä alkoi yhtäkkiä kiinnostaa pallopeli, mutta polocrosse on siitä erikoinen laji, että siinä on hevosia. Silloin äidille käy pallotkin.

Poliisihevoset olivat rohkeita ja siedätettyjä. Niille annetaan ehdottomasti koko HIHSin "Rennoin esiintyjä" -palkinto. Äiti saattoi kehaista ratsastaneensa poliisin Poke-hevosella silloin, kun se oli vielä ratsastuskouluhommissa Alavuden ratsastuskoululla. 2,5-vuotias ihasteli silti vain poliisiautoa. Isälle tuli paha olo popcornista.

Matinean jälkeen tytär yllätti kenttäratsastusta rakastavan äidin sanomalla, että haluaa katsoa kouluratsastusta. "Se on niin kaunista ja on kaunista musiikkia."

Omenat putoavat joskus vähän matkan päähän puusta."


"Hevosissa on valot", ilahtui 2,5-vuotias. "Tuolla on keijuja", ihasteli 5-vuotias.Upeat vikeltäjät

Sheriffi seuraa polocrossea silmä tarkkana.

Poliisihevonen ei hätkähdä mellakan ja metelin edessä.

Äidin suosikki Poke pressun alla.
Poliisihevonen mellakkavarustuksessa.
Katso kaikki kävijäkortit
#1: Mies
#2: Perhe
#3: Juniori


Kommentit

  1. Esiteltiinkö hevosia nimeltä? Muistatko vikellyshevosen nimeä?

    VastaaPoista
  2. Hih, nuo polox hevoset on meillä Wiknerillä ihan tavallisina tuntsareina, saivat tähtihetkensä :D on muuten ihan huippuhauska laji ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit