HIHS-kävijäkortti #1: mies

Nimi ja ikä: Hannu, 37
Kotipaikka: Helsinki
Ammatti: IT- nörtti
Perhe: vaimo ja kaksi pientä tytärtä
Omat lajit: kamppailulajit, jalkapallo ja punttisali
HIHS-historia: ensimmäinen kerta

"En tiennyt lajista mitään etukäteen. En edes sitä, miten pisteet lasketaan ja miten voittaja päätetään. Hevoset ovat kaikin puolin vieras maailma minulle. Isäni on tehnyt nuorena töitä työhevosilla, mutta kukaan perheestäni ei ole hevosihmisiä. Itse olen ollut hevosen selässä kerran. Se oli työpaikan järjestämä issikkavaellus.

Radalla olevaan ratsukkoon on vaikea samastua. Jos katson juoksua, osaan ajatella siitä jotain, koska osaan itsekin juosta. Nyt minulla oli vähän sama fiilis kuin silloin, kun olin elämäni ainutta kertaa katsomassa balettia: näyttää hienolta, mutta ei minulla ole mitään hajua, miten se tehdään.

Seuraan radalla olevasta ratsukosta hevosta. Vaikea miettiä, mitä ratsastaja tekee, kun siitä puolesta ei ole mitään hajua. Nopeasti sitä tietysti alkaa seurata, kuka on nopea ja kuka menee hitaammin. Erikoisia juttuja en oikein osaa katsoa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun seurasin ratsastuskilpailuja.

Tulin HIHSiin kutsuttuna. En tiedä, mistä olisin muuten saanut päähäni lähteä katsomaan ratsastusta. Lipun hinta tuntuu aika kalliilta, mutta silti ajattelen, että jos minulla olisi ollut kiinnostus omasta takaa, ei hinta olisi ollut este osallistua. Lajista mitään tietämättömänä tuntuu silti kaukaa haetulta kuvitella, että tämä voisi olla ex-tempore -ohjelmaa perjantai-illalle. 75 euroa on kova hinta, vaikka eittämättä tilaisuus oli sen arvoinen.

Tämän perusteella voisin lähteä katsomaan tätä toistekin. Onhan tässä menoa ja meininkiä."Anna-Juulia Kontio ja Fardon ratsastivat toiseksi HIHS 2015- avajaisluokassa presented by Fortum HorsePower

Katso kaikki kävijäkortit
#1: Mies
#2: Perhe
#3: Juniori
Kommentit

 1. Näin sut Ruuhkis illalla katsomosta poistumassa ja melkein tulin moikkaamaan. En sitten tullut kuitenkaan.

  JOS olisin tullut, olisin ehkä sanonut näin:
  "Moi, tykkään sun blogista ja huomioista hevosmaailmasta. Hyvää viikonloppua."

  Että tuli nyt sanottua kuitenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että olisit tullut! Ja täällä sitä olkaa koko viikonloppu, oon niin kova puhumaan, että jos vain saa pysäytettyä, niin juttelen yleensä niin pitkään, että minusta halutaan jo eroon. 😊

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit