Hevosnaiselle sulhanen

Tapasin opiskeluaikaisen työpaikkani esimiehen ja vaihdoimme kuulumisia. Kun hän kuuli, että olin ostanut hevosen, hän parahti, että hänen eksällään oli ollut hevonen. Sen jälkeen hän oppi kuulemma kiertämään kaukaa hevostytöt. "Sinun miehesi ei kai ole vielä lähtenyt?", hän kysyi muka huolissaan ja pilke silmäkulmassa.

Ensitreffit alttarilla- sarjan toisella tuotantokaudella yksi avioon sokkona astuvista on hevostyttö. Sanoisin, että nyt on mieheltä tuplarohkeaa. Jokaisen pitäisi edes vähän saada varautua siihen, millaista elämä on hevosnaisen puolisona. Jonkunlainen veto-oikeus...

Brittilehti Horse&Hound listasi 8 asiaa, joita hevosnaisen ei kannata laittaa deitti-ilmoitukseen. Sama suomeksi ja Suomeen muutettuna. Lue alkuperäinen teksti täällä.

1. Olen ollut hevoshullu lapsesta asti
Jokainen on kuullut huhua siitä, että hevosnaiset ovat kiinnostuneita vain hevosista. Ja sellaisesta naisesta mies ei kiinnostu, jos ei ole kiinnostunut hevosista eikä hulluista.

2. Haluan löytää miehen, jonka kanssa voin jakaa harrastukseni
Niin varmaan. Ja näitä miehiä on, mitä ehkä viisi koko maassa? Siis sinkkuja. Muilla on yksi tai useampi nais- tai miesystävä. Vuoroaan odottamalla ja kärsivällisyydellä voi tulla tuloksia. Ai niin, ja harrastuksen jakamista ei ole se, että sinä harrastat ja mies maksaa.

3. Parasta viikonloppuisin on saada olla rauhassa tallilla
Työnteko häiritsee harrastamista. Parisuhdekin usein häiritsee harrastamista. Hevonen häiritsee sekä työtä että parisuhdetta.

4. Tykkäisin laittaa ruokaa, mutten aina ihan ehdi
Kisareissulla mäkkäriin, mutta ei sitä kannata mainostaa.

5. Edellinen kumppanini ei kestänyt hevosharrastustani
Ja mistähän se johtuu?

6. Muut mielenkiinnonkohteet: ei juuri ole
Virhe! Yritä edes!

7. Ystäväni vertaavat minua "TähänJonkunHuippuratsastajanNimi".
Lajin ulkopuolelta kukaan ei tiedä yhtään ratsastajaa nimeltä. Ja jos tietää, nämä ovat ehkä aika paljon vanhempia kuin sinä ja silloin vertaus ei ehkä toimi.

8. Odotan prinssiäni saapuvaksi valkealla ratsullaan
Tätä kuitenkin tarkoitat oikeasti.


Kuuluisat viimeiset sanat: tähän voi luottaa kuin muuriin.

Kommentit

Suositut tekstit