Arvaa ämpärin sisältö ja voita HIHS-liput lauantaille

Yhteistyössä Fortum

Fortum kehitti alkuvuodesta HorsePower- konseptin ja alkoi käyttää hevosenlantaa sähkön- ja lämmöntuotannossa. Ensimmäisen kerran lanta alkoi palaa Järvenpää voimalaitoksella kesäkuussa. Toden teolla toimiin päästiin nyt syyskuussa, kun toinen koetoimintajakso käynnistyi. Lannan hyödyntäminen energiaksi ei ole enää Suomessakaan utopiaa vaan tulevaisuutta.

www.fortum.fi/horsepower
Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tallien murheet lannan jatkokäsittelystä ovat tästä eteenpäin historiaa: ei enää väsyttäviä työtunteja lannan loppusijoituksen eteen! Fortum tuo tallille kuivikkeen ja kuskaa samaan syssyyn lannan pois. Tallityöntekijän tehtävät kutistuvat karsinoiden siivoamiseen ja kuivittamiseen.

Fortum HorsePower on nyt pilottivaiheessa ja mukaan kakkatalkoisiin on lähtenyt Uudeltamaalta jo yli 1000 hevosta. Tallinpitäjiä kiehtoo Fortum HorsePower-konseptissa erityisesti helppous ja edullisuus: kuivike on pitänyt joka tapauksessa ostaa ja nyt kun lannan jatkokäsittely sisältyy kuivikkeen ostohintaan, tallinpitäjältä vapautuu työtunteja muihin tehtäviin.

Fortum on mukana Helsinki International Porsche Horse Show'ssa ja hyödyntää tallialueen kuivikelannan. Osastolla 3b voi tutustua Fortum HorsePower -konseptiin koko HIHS-viikon ajan. Fortum tarjoaa HIHS-kävijöille myös lukittavia kaappeja, joihin voi jättää kännykän tai kameran turvallisin mielin latautumaan. Samalla voi käydä päivittämässä tietonsa lannan hyötykäytöstä.

Osallistumalla alla olevaan kilpailuun, voit voittaa Fortumin lahjoittaman kahden lipun lippupaketin lauantaipäivälle 24.10.2015. Klo 11.00 alkavassa näytöksessä pääset näkemään niin kouluratsastusta (International Kür Final), esteratsastusta (Grand Prix Helsinki 160cm) kuin nauttimaan Avantagarde Horses & Dance -tulishow'sta. Tämä on ehdottomasti se halutuin lippupaketti voittaa! Palkinnon arvo on 170€. Lisää ohjelmasta täällä.

Lippupaketti arvotaan kaikkien niiden kesken, jotka ovat arvanneet oikein kuvassa näkyvän ämpärin sisällön. Sisältö liittyy olennaisesti Fortum HorsePower-konseptiin. Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 27.9.2015 klo 22.00 asti.

Onko tämä kuivattua hevosenlantaa, poltettua hevosenlantaa vai puukuiviketta?

EDIT! 27.9.2015 klo 22.25
Kilpailu on päättynyt. Isot kiitokset kaikille 297 osallistuneelle!
Ämpärissä on kuivattua hevosenlantaa. Sen arvasi oikein 41,4% vastanneista.
Monet tulkitsivat tavaran puukuivikkeeksi ja kyllähän tavara hiukan muistuttaakin puupelleteistä syntyvää karsinapatjaa. Poltettu hevosenlanta sen sijaan olisi pelkkä kasa tuhkaa.
Onnea Oona Kuusistolle lippupaketin voitosta!


Kommentit

Suositut tekstit