Maastoestetreeniä videolla

Kuva: Zelda Rantala

Ratsastaminen on aika usein sellaista, mistä haluaisi näyttää ulkopuolisille vain parhaat palat. En edes yritä esittää, että se menisi aina niin. Hevoset ovat erilaisia ja valtaosa meistä ratsastajista on täysin harrastajia. Alla olevalla videolla näkyvät treenit ovat meille aika tavalliset maastoestetreenit.

Ratsastamani hevonen on keskuudessamme aika lailla tunnettu kieltäjä, jota saa jonkun verran tuupata menemään. Inhottaa, että ratsastan sen kanssa koko ajan tietynlaisessa turvaistunnassa, jotta en kiellon hetkellä tippuisi. Toisaalta, sellaista elämä on. Tällä kertaa kestin kyydissä koko treenin.

Isot kiitoksen koko meidän jengille: Erica, Alica, Anne, Maria, Venla, Elina, Josefin, Connor, Tiina, Zelda ja tietysti Solina, Hjeltit sekä Cajus ja Maria. Elämä on. Ihanaa.


Video on kuvattu Canonin Legria Mini -kameralla, mikä oli käytössäni alkukesästä. Se on oiva pikku vehje videopäiväkirjojen tekemisestä kiinnostuneelle ja toimii hyvin myös perinteisenä videokamerana. Käyttö oli helppoa, samoin kameralle oikeaan kohtaan puhuminen, sillä riitti kun puhui omalle naamalleen. Ei siis tarvinnut etsiä kuvauskohtaa ja puhua aina ohi, niin kuin tietokoneen Skype- puheluissa joutuu tekemään. Videoita sai katsottua saman tien ja poistettua epäonnistuneita otoksia.

Kommentit

Suositut tekstit