Parasta tallilla

http://toimitus.blogitalli.fi/2015/05/viikon-blogihaaste-hyvan-hengen.html

Meillä on tallilla kivaa.

Meillä on mukavat ratsastusryhmät ja huumorintajuiset ratsastajat. Me moikkaamme kaikkia, osaamme kertoa uusille, keitä olemme ja tutustuttaa kaikki ihmiset iloisesti talliin. Tarjoamme apua ja vertaistukea. Ei sillä ole väliä, ratsastaako omaa hevosta vai ei. Hevoset ovat hevosia ja ratsastaminen kivaa.

Kun joku tippuu, tarjoamme kakkua. Saatamme tuoda tarjottavaa ihan muutenkin. Pidämme yhteyttä Facebook-ryhmän kautta, missä jaamme kuvia. Nauramme tapahtuneille, toivotamme turvallista estetuntia ja sanoinko jo, että kannustamme? Kyllä. Se, jos mikä, on tärkeää. Jokainen tuntee itsensä välillä huonoksi ratsastajaksi. Onneksi kaikki muut tietävät, että se on vain tunne.
¨
On tallillemme muutama nuorikin eksynyt, mutta pääosin me olemme hurjia tätejä ja setiä laukkaamassa auringonlaskuun. Emmekä vaihtaisi kokonaisuudesta mitään pois. Vuosikymmenten kokemuksella voi jo vähän relatakin tietäen, että aina on syytä ratsastaa eteen.

Teetä, kakkua ja sympatiaa. Rakkaudesta hevosiin ja hyvään henkeen. Jakkaran päältä hevosen selkään mielessä kolme asiaa: tahti, muoto ja ratsastettava tie.

*********

Mitä olet valmis tekemään jotta tallilla viihdyttäisi? Liittyykö se tallin siisteyteen, tallilla käyttäytymiseen, hevosten viihtyvyyteen, hyvään ryhmähenkeen tai vaikka hevosmiestaitoihin? Millainen on viihtyisä talliympäristö ratsastajien sekä hevosten kannalta?

Kaksi tuomariston mielestä onnistuneinta postausta palkitaan Sevanonin upeilla hevoslaseilla. Sevenonin timanttikaiverretut design lasit suunnitellaan ja valmistetaan Haminassa. Tällä hetkellä heillä on kattava hevosaiheisten lasien sarja. Sevenonin tyylikäs hevosaiheinen design lasisarja tuo näyttävyyttä kattaukseen sekä sisustukseen. Laseja on saatavana eri kokoisina ja ne ovat konepesun kestäviä. Kuvat on suunnitellut designer ja ratsastaja Anniina Takanen.

OSALLISTU
Kopioi haasteen banneri postauksesi alkuun.
Linkitä tämä haaste omaan postaukseesi, jotta muutkin löytävät ohjeet haasteen toteuttamiseen ja osallistumiskaavakkeen.
Linkitä postauksesi tämän tekstin loppuun, jotta muutkin pääsevät lukemaan sinun postauksen ja osallistut samalla kilpailuun!
Kilpailuun osallistuu, jos osallistumisohjeita on noudattanut ja ilmottautuminen tehty oikein.

Kilpailu sulkeutuu 7.6.2015 klo 23.00 jälkeen.
Voittajat valitsee yhdessä Sevanon ja Blogitalli.

Kommentit

 1. Olisiko tuolla teidän fb-ryhmässä kiinnostusta kuulla välillä Ranfridin kuulumisia? Olen monta kertaa miettinyt että pitäisi aktivoitua ja olla enemmän yhteydessä sinnepäin, fb:n kautta se voisi olla helpointa ja siellä saisi myös niitä kuvia jaettua. :)

  Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mitä FB-ryhmää meinaat? Laitatko minulle vaikka sähköpostia tai viestiä fb-sivun kautta, niin jutellaan lisää! :) ruuhkavuosiratsastaja at gmail.com

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit