Päivän tyyli

Kevät tuli. Ihanaa. On aika uudistaa tyyli eli kaivaa kaapista kevätvaatteet. Kun ottaa riittävän vanhaa, värit ovat yllättäen muodikkaita. Jos siis sattuu tietämään, mikä tällä hetkellä on muotia. Tai välittää.

Kuva: Zelda Rantala


Huppari alennusrekistä joskus raskauksien välissä. En muista hintaa. Virttynyt ja venynyt, sillä käytetty myös raskausaikana. Ei ehkä olisi kestänyt kuivausrumpua, mutta laitoin silti. Samoin harmaat ratsastushousut. Ne ovat kutistuneet pituussuunnassa ja ylttävät enää puoleen pohkeeseen. Niitäkään ei olisi saanut laittaa kuivausrumpuun. Harmaa on huono väri. Siinä näkyy hiki ja kilot.

Kypärän ostin kesällä 2012. Ostovaiheessa pidin tärkeänä, että siitä saa otettua pehmusteet pois pesua varten. Viime kesänä (2014) muistin, että kypärässä on tämä ominaisuus.

Hanskat Biltemasta. Paras pito. Alle vitosella. Hupparin alla on toinen niistä punaisista paidoista, joista kirjoitin joku aika sitten.

Ratsastuskengät ostettu noin viisi vuotta sitten. Paikattu jesarilla, koska vuotavat. Pohjat kuluneet jalustinten alta sileiksi eikä pitoa enää ole. Ostoslistalla uudet, kunhan jotenkin jaksaisin raahautua tätä merkkiä myyvään liikkeeseen, joka sijaitsee Helsingin keskustassa.

Chapsit ostettu viime kesänä. Ihan täyteen hintaan, muistaakseni 90 eurolla. Laitoin kerrankin elämän risaiseksi ja rahaa haisemaan.

Yhtään ei kiinnitetty huomiota kuvaajaan. Kuva: Zelda Rantala

Tänäkin keväänä muotia olisivat hyvä ryhti ja nyrkin leveydellä toisistaan olevat nyrkit. Hemmetin vaikeita minulle nämä muotiasiat.

Kommentit

Suositut tekstit