Kevät, Kentucky ja Badminton


Viime vuonna en osallistunut taloyhtiön pihatalkoisiin juuri laisinkaan, sillä talkoopäivänä kisattiin Badmintonissa. Olin ostanut FEI-tv:stä kuukauden katseluoikeuden, joten käytin tuon päivän Badmintonin maasto-osuutta seuraten. Tänä vuonna keksin olla kaukaa viisas ja hankkia FEI-tv:n vähän ennakkoon, sillä Kentuckyssa kisataan vain pari viikkoa ennen Badmintonia. Molempia kilpailuja voi katsoa suorana ja vain 12 euron hintaan.

Itse asiassa Kentucky on mitä parhain mahdollinen tapa viettää tulevaa lauantaita, sillä maasto-osuus alkaa klo 17.25 Suomen aikaa. Olen itse suunnitellut ehtiväni talkoiden lisäksi myös estetunnille ennen kuin majoittaudun sohvalle loppuillaksi. Ainakin perheen pieni mies seurannee kisaa kanssani. Keinuhevosen päällä istuen.

Viime vuonna voiton vei ihana William Fox-Pitt hevosella Bay My Hero. Voiton ansiosta Bay My Hero sai jäädä sivuun Badmintonista pari viikkoa myöhemmin. Alla olevalla videolla voi seurata lähes kaksimetrisen britin voittoisaa Kentucky- suoritusta. Jos joskus onkin käynyt mielessä, ettei omille kintuille sopivaa satulaa meinaa helpolla löytyä, voi vain kuvitella, millaista Williamilla on!
http://www.feitv.org/
Rekisteröidy ja maksa katseluoikeutesi täällä http://www.feitv.org/

Kommentit

Suositut tekstit