Sydämessäni

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä nannasalmi.com´in kanssa

Olen kuullut joidenkin sanovan, että on kamalaa pitää mukanaan kuolleen hevosen karvoja. Minulla ei ole kertaakaan käynyt mielessäni, että ihanassa jouhikorussani olisi jotain brutaalia. Enemmänkin suhtaudun siihen kuin pyhäinjäännökseen, jota haluan vaalia ja jolla on minulle mittaamatonta arvoa.

Suhtautuminen kuolemaan on moninaista. En haluaisi itse säilyttää tuhkaa kirjahyllyssä, mutta ymmärrän, että se on osa monen meistä surutyötä. Jokainen suree tavallaan. Ei ole oikeaa eikä väärää tapaa.


Tintin kuolemasta on nyt viisi kuukautta. Aika on mennyt sekä hitaasti että nopeasti. Joulun aikaan haaveilin, että voisin hankkia Nannalta sormuksen, jossa olisi Tintin jouhia. Nyt tällainen sydänrannekoru miellyttäisi jopa kuolaimia enemmän. Markkinoilla näyttä tällä hetkellä olevan monenlaisia hevosenjouhipunoskoruja, mutta minusta Nannan korujen tyylikkyys on juuri siinä, että koru on kudottu jouhista. Siis kudottu niin kuin matto on kudottu: tiiviisti ja kauniina. Ei se näytä karvatupsulta. Ei edes tunnu siltä. Moni korua sormin koettanut yllättyy siitä, että kyse on jouhista.

Ehkä sitä tekisi erilaisia valintoja, jos olisi hankkimassa korua nyt Tintin kuoleman jälkeen kun mitä ajatteli sen elinaikana. Yhtä kaikki, minusta on ihanaa ajatella, että Tintti tulee päivittäin mukanani niin ajatuksissani kuin myös ranteessani. Mitä kamalaa siinä voisi olla?

******

Kuvissa Puella- rannekoru, jossa nauhan paksuus 6mm. 
Hinnat hopea 420€, kulta 790€, valkokulta 810€. Lisäsydämet kpl 110€-200€-260€

Kommentit

Suositut tekstit