Voita Hevoshullu-lehti puoleksi vuodeksi

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Hevoshullu-lehden kanssa.

Minulle tuli lapsena Hevoshullu. Minusta se oli ehdottomasti maailman paras lehti. Kaverilleni tuli toinen hevoslehti, ja vaikka lainailimme toistemme lehtiä, minusta Hevoshullu oli totta kai parempi: siinä oli Polle ja aina kaksi sarjakuvaa. Siinä toisessa lehdessä oli vain yksi. Lisäksi Hevoshullu ilmestyi useammin.

Hevoshullu 4/15 ilmestyy keskiviikkona 11.2.2015.

Jossain vaiheessa en enää kiinnittänyt julisteita seinille, vaan halusin säästää lehdet "ehjinä ja täydellisinä". En muista sitäkään, missä vaiheessa äitini lakkautti lehden tilauksen. 90-luvun alkupuolella ala-asteen viimeisiä luokkia käydessäni minulla kuitenkin oli Hevoshullu-vuosikalenteri, jonne kirjattiin tallireissut ja ratsastustunnit. Heitin kalenterit roskin vasta ihan muutama vuosi sitten.

En usko, että kukaan vanha hevoshullu jättäisi ikinä Hevoshullua lukematta. Ainakin hän selaisi sieltä Pollen ja tallinseinän, tuon oman aikansa hevostallinetin. Viime talvena tilasin kotiin Hevoshullun näytenumeron ja pettymys oli suuri, kun sieltä löytyi uusintasarjakuva, jonka muistin lähes sanasta sanaan edelleen. Muuten Hevoshullu on aika lailla ennallaan, paitsi että Emmalla on nykyisin nenä! Lapsena nenättömyys häiritsi, mutta nyt nenää on Emman naamassa ihan liikaa!

"Emmalla on nykyisin nenä!"


Nostalgiatripin hengessä sinulla on nyt mahdollisuus voittaa Hevoshullun puolen vuoden määräaikaistilaus (arvo 55 euroa) itsellesi tai antaa vaikka lahjaksi (jos vain millään raaskit!). Osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella perjantaihin 13.2.2015 klo 21.00 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Voittaja julkistetaan blogissa ja blogin Facebook-sivulla vielä saman illan aikana!

Onnea ja Pollenpotkuja arvontaan!

EDIT! 13.2.2015 klo 22.46: Arvonta on suoritettu ja onni suosi Johanna Kuivalaista! Onnea!

Kommentit

 1. Mahtavaa, kyllä varmasti tilaisin lehden itselleni jos arpaonni suosisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä Hevoshullua odottaisi kotiin vielä näin aikuisiälläkin mielellään! :)

   Poista
 2. Voi, ihana arvonta! :) En oo lukenut Hevoshullua varmaan viiteentoista vuoteen. Itselle tulisi, haha ;) Mutta mahtaako löytää perille Ruotsiin? No, mikäli voitan ja ei löydä niin saa äiti toimia kuriirina :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se koko perheelle tulisi. Tyttö 2v on aivan ihhahhaa ja poika 7v naureskelee äidille joka lainaa kirjastosta ponilehtiä, itsekkin tosin ne lukee kun kukaan ei katso ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vähän niin kuin naistenlehtiä "salaa" lukevat miehet. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit