Matka jatkuu - nyt ilman Hippolaa

Huomisesta perjantaista eteenpäin Ruuhkavuosiratsastajaa ei voi enää lukea Hippolan kautta. Vuosi Hippolan tiimiblogina on vierähtänyt nopeasti ja paljon kaikenlaista on ehtinyt tuona aikana tapahtua. Yhtenä isoimpana ja surullisimpana asiana tietysti Tintin poismeno viime lokakuussa.

Blogissa ei silti tapahdu muutoksia. Tintin kuoleman jälkeen en ole enää ollut hevosenomistaja, joka treenaa oman hevosensa kanssa jollain tapaa tavoitteellisesti, vaikka en toisaalta ole nähnyt tämän blogin koskaan perustuneen hevosenomistamiselle, vaan ajatuksille hevosharrastamisesta ja harrastamisen ja perheen yhteensovittamisesta elämän hektisimmässä vaiheessa. Se ei tule muuttumaan vielä moneen vuoteen.

Mukavaa on, että lukijamäärät ovat olleet koko ajan kasvussa. Noin 40 000 sivunlatausta ja lähes 9000 yksilöityä lukijaa kuukaudessa (lähde: Google Analytics) vetää nöyräksi ja kiitolliseksi. On ilo kirjoittaa, kun lukijoita, kommentteja ja keskustelua on niin paljon, etenkin Facebookissa.

Ideoita ja palautetta vastaanotetaan kernaasti, joten liity mukaan keskusteluun tai laita sähköpostia osoitteeseen ruuhkavuosiratsastaja (at) gmail.com

Hippolan kesäkuinen klinikka Kauniaisissa Peikin tallilla. Kuva: Susanna Niemi


Kommentit

Suositut tekstit