Ratsastushanska voi olla hyvä, halpa ja lämmin!


Ei ole parempaa pitoa, ei ole lämpimämpää vuoria. Eikä näin hyvään hinta-laatusuhteeseen yllä yksikään ratastushanskavalmistaja. Ja ihan oikeasti, joku italialainenko osaisi tehdä lämpimän talviratsastushanskan, get real!

Nämä otat mukaasi rautakaupasta noin viidellä eurolla. Ohutvuoriset sopivat kesäkäyttöön ja lämpimillä ratsastat tulipalopakkaset. Jos olet nainen, joudut ehkä ottamaan vähän liian suuret, mutta se ilma hanskan sisällä on joka tapauksessa se, mikä lämmittää.

En ole ratsastanut yli vuoteen muissa hanskoissa. Näistä en vaihda ikinä pois!Kommentit

 1. Pitäisiköhän lähteä kokeilemaan. Viikon sisään olen löytänyt kaksista välikausihanskoistani reiän nimettömän kohdalta :/ Työn alla on opettelu miten nyrkit pysyisivät kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

   Rupesin kirjoittamaan tähän vastausta nyrkkien kiinni pysymisestä, mutta siitä tuli niin pitkä, että tulkoon omaksi postauksekseen. :)

   Poista
  2. Pito oli ehkä jopa vähän liian hyvä :) Koska nyrkit ei pysyneet edelleenkään tarpeeksi hyvin kiinni ja testiratsu oli edestä raskas niin nyt rupesivat sormet pyörimään hanskojen sisällä. Näitä tuskin saan muutamassa vuodessa kulutettua puhki. Kiitos vinkistä! Taidan silti ostaa vielä ratsastukseen tarkoitetut välikausihanskatkin kunhan jossain tulee sopuhinnalla vastaan.

   Poista
  3. :)

   Tintti oli kanssa sellainen, että makasi helposti kädellä. Nyt kyllä tekisin sen kanssa monta juttua toisin, niin ei olisi aina kädet itsellä hajalla tai ohjat pitkinä. Se kävi tosi raskaaksi ja Tintti tiesi, että nojaamalla ohjaan, se saa sen pikku hiljaa itselleen. Olisi pitänyt ymmärtää tehdä enemmän ja koko ajan puolipidätteitä.

   Poista
 2. Oranssit tegerat on myös superhyvät! Ja niitä voi kans ostaa tyyliin kilohinnalla :D

  VastaaPoista
 3. Joulupukki toi vasikannahkaiset, merinovillavuorella varustetut sikakalliit saksalaiset ratsastushanskat jotka on ihan liian täydelliset ollakseen totta! Kyllä nyt kelpaa! Ennen on menty näppylähanskoilla ja talvisin just tegerat kädessä, mutta on tää mahtavaa - nyt tiedän miten rahakkaampi osa varustautuu talveen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Katsoitko joulupukin suuhun, mitähän tuollaiset ihanuudet maksavat?

   Poista
  2. Haha! Katsoitko joulupukin suuhun, mitähän tuollaiset ihanuudet maksavat?

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit