Kuvia yli 20 vuoden takaa

Joskus tulee yllätetyksi niin, että tulee itku. Vanha tallikaveri kahdenkymmenen vuoden takaa lähestyi minua laittamalla muutamia vanhoja kuvia, jotka oli löytänyt kuva-albumistaan. Vuodet ovat todellakin vierineet, joten ihan alkuun piti päivittää tyttönimien kautta, että ollaanko nyt laittamassa oikealle ihmiselle oikeita kuvia. Mutta kyllä, näissä kuvissa esiinnyn vuosina 1991 ja 1992 rakkaan hoitoponini kanssa. Noihin aikoihin ratsastuksen ja hevosten kuvaaminen ei ainakaan meillä päin ollut niin jokapäiväistä puuhaa, että siitä olisi säilynyt todistusaineistoa suuressa määrin. Päinvastoin, kuvat ovat harvinaista herkkua!

Ponin nimi on Frankie ja sen omisti Hubertusseura. Kuvatekstit ovat samat, jotka Paula on kirjoittanut aikoinaan kuvien taakse. Kiitos vielä ihan älyttömästi!

"Ja tässä rientää isojenponien piirimestari Anniina Kauppi ja Frankie, Hubertusseura! Imatran piirikisat -92."
"Anniina ja Frankie-poika, olivat muuten voitokkaita tämä pari tässä... Ponien piirimestaruus tulla tupsahti. Frankie osaa ottaa rennosti... Imatralla -92."
"Frankie ja Anniina. Poninäyttely raviradalla kesäkuu -91"

Tuo oli ensimmäinen ja lopulta viimeinenkin kisa, jonka sain ratsastaa ihan oikea kisatakki päällä. Se oli lainassa ja aivan liian suuri, mutta se ei minua haitanut. Plastroniin ei ollut varaa, mutta muistan lainanneeni luvatta takin alle siskoni valkoisen poolopaidan. Voi olla, etten ole tehnyt tunnustusta ennen tätä.

Millaisia 90-luvun kisamuistoja sinulla on? Alimmaisessa kuvassa näkyvä verkkatakki oli luvallinen kilpailutakki seuran jäsenille, mutta piirikisoissa (nykyisin aluekisat) oli pukeuduttava virallisesti.

Muistaakseni nämä kilpailut pidettiin syyskuussa 1992. Vain kahta kuukautta myöhemmin lopetin ratsastuksen 15 vuodeksi.

******
Lue myös puolinahkaisten ratsastussaappaiden tarina http://www.ruuhkavuosiratsastaja.fi/2011/09/puolinahkaiset-ratsastussaappaat.html

Kommentit

  1. Oi, Frankie tuttu poni Hubsin tunneilta ja Tainionkosken kenttä myöskin :). Ihania kuvia ja muistoja!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit