Videomuistoja perhehevosesta

Iso hali.

Tintin poismenosta on tänään kuukausi ja se on tuntunut pitkältä kuukaudelta. Ihanaa perhehevostamme on ikävä. Kuopus ei päässyt kokeilemaan Tintillä ratsastamista, mutta esikoisen kanssa - joka on siis hänkin vasta 4,5-vuotias - ehdimme tehdä kaikenlaista yhdessä.

Tämä video on viime keväältä, kun tuolloin hiukan alle nelivuotias tyttäreni pääsi ensimmäistä kertaa laukkaamaan. Hänelle oli luvattu, että kunhan maneesissa ei ole muita ja mukana on ainakin yksi aikuinen, voimme laukata. Tämän jälleen tyttäreni sai kokeilla laukkaamista myös liinassa.


Tässä videossa tyttäreni on hiukan päälle kolmevuotias ja "minä itse" -vaiheeseen kuului myös ratsastaminen yksin, millaiseksi liinassa ratsastaminen laskettiin. Koska Tintillä oli todella tasaiset liikkeet, uskalsimme tuolloin kokeilla tätäkin.


Tämä video on kuvattu lokakuun alussa. Tällaisena haluan Tintin muistaa: iloisena, virkeänä ja Golden Delicioius -omenille ikuisesti persona.Kommentit

  1. Oi että, Tintti oli niin ihana luottoheppa!

    VastaaPoista
  2. Wautsi! Ei noin pieniä ihan kenen vaan selkään laiteta yksin tai yhdessäkään... ainakaan hevoskokoisen. Ihan mahtava perhehevonen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit