Rakas joulupukki, minulla on yhdeksän sormuksetonta sormea

Tämä postaus on teutettu yhteistyössä nannasalmi.com´in kanssa

Ennen kuin näin Nannan hevosenjouhikorut, luulin, että kaikki jouhikorut ovat vain jonkunlaisia karvatupsuja. Oli väärässä, tosin tällaisia kudottuja ei kyllä tee kukaan muu kuin Nanna. Materiaalit ovat hopeaa, kultaa ja valkokultaa. Kivet ovat aitoja ja jouhet oman hevosen jouhista. Mitä muuta tyttö voisi toivoa?

Rakastuin viime kesänä Nannan rannerenkaisiin ja sainkin omani alkusyksystä. En silloin osannut arvata, että menettäisin hevoseni vain muutamaa viikkoa myöhemmin. Olen kuitenkin onnellinen, että minulla on tuo rannerengas. Varmuuden vuoksi leikkasin vielä lisää jouhia Tintin hännästä ennen kuin oli aika sanoa hyvästit. Ehkä niistä tehdään vielä jotain, esimerkiksi sormus.Kivellisiä sormuksia saa nimittäin nyt myös hopeisina. Itselläni ei ole varaa ostaa valkokultaa, mutta hopea sointuisi kauniisti vihkisormuksiini, jotka ovat ainoat käyttökoruni ja valkokultaa. Hopeasormuksissa käytetään korkealaatuisia syntettisiä kiviä. Hinnatkin pysyvät edullisina siihen nähden, että sormukset ovat kustomoitua käsityötä, alk. 370€. Kiviä saa kirkkaina, pinkkeinä ja vaaleansinisinä.

Vuoden loppuun asti on lisäksi voimassa seuraava tarjous: Jos tilaat minkä tahansa sormuksen, saat ostaa toisena sormuksena hopeisen Amaten tai Tuumin 100 €:lla (ks. kuvat alla). Sormuksissa käytetään samaa nauhaa, joten ekstrasormuksen malli määräytyy tilaamasi sormuksen nauhan leveyden perusteella. (Amate 3mm leveä nauha ja Tuum 6mm leveä nauha) Jos tilauksesi ylittää 1000€, saat kyseisen hopeasormuksen kaupan päälle.Näissä koruissa on taikaa! Muista, että voit toivoa joulupukilta myös lahjakorttia, sillä nyt on käsillä viimeiset hetket saada koru valmiina joulukuusen alle. Toimitusajat koruilla on noin 6 viikkoa.

Käy ihastelemassa koruja osoitteessa www.nannasalmi.com tai Facebook-sivulla https://www.facebook.com/nannasalmi.design 

Hinnastot löydät nettisivuilta kunkin korun yhteydestä sekä yhteenvetona tästä linkistä.

Korupostauksen rannekorustani löydät täältä.

Kommentit

 1. En ole ikinä tälläisiä nähnyt enkä näistä kuullut, mutta pakko sanoa että upeita ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hevosenjouhiosuus on siis kudottua, ei nyöritettyä, punottua tai muuten köyden oloista, vaan siis kudottua kuin matto. Jos käytössä on eri värisiä jouhia, Nanna tekee niistä aivan älyttömän upeita kuvioita. Facebook-sivulla on kanssa paljon malleja.

   Poista
 2. Vau, onpa hienoja! Ehkä pitäisi hommata itsellekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jää kyllä ihana muisto hevosesta tällaisen avulla.

   Olin itse jouhia leikatessani huolissani, että löysinkö varmasti vaaditun pituisin. Tintillä kun oli niin huno häntä. Onneksi löytyi kuitenkin. Jouhien pitää luonnollisesti olla melko pitkiä, jotta kutominen onnistuu.

   Poista
 3. Nämä on todella upeita! Aikanaan teetin kihlasormuksemme hevostemme jouhista,todella kauniit sormukset tuli ja ihana muisto silloisista hevosistamme säilyy edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eri hevosten jouhia yhdistelemällä saadaan tosiaan noita upeita useampisävyisiä sormuksia. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit