Mieluummin olisin tallilla


Se on maanantai taas, mutta vastedes aloitan sen julistamalla sitä, minkä kaikki minut tuntevat tietävät. Työ on kivaa, mutta jokaisella meistä on oma mansikkapaikkansa.

Jos olet kanssani samaa mieltä, osallistu arvontaan ja voita oma muki. Arvontalomake on avoinna lauantai-iltaan 15.11.2014 asti. Voittajan nimi julkistetaan täällä blogissa ja blogin Facebook-sivulla. Voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.
Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Sanos muuta! Tai minkä tahansa muun väsyneen kahvihetken piritstäjäksi.

   Poista
 2. Ruuhkavuosista johtuen jouduin luopumaan oman hevosen omistajuudesta 24 vuoden jälkeen. Pientä katkeruutta siis ilmassa, muki sopisi sekä kotiin että töihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, sama tilanne täälläkin ja uutta ei oo ihan hetkeen tulossa. Mutta tallilla se mieli on aina vain.

   Poista
 3. Tasapuolisesti kyllä haluan olla kummassakin kotona ja tallilla. Vielä perhe tarvitsee enmmän minua kuin omien mielenkiintojen tyydyttäminen. Odotan kunnes aika on meidän perheelle parempi eli kun muukin perhe on sitä mieltä että nyt on oman hevosen aika - tai oikeestaa haaveilen ponista perheen pienemmille mikäli poni innostus jatkuu niin hyvin kuin se on alkanut ja itse vaan toivon että saan touhuilla nykyisen vuokrapolleni kanssa vielä mooonta mooonta vuotta. Olen kyllä onnekas omasta vuokrahevosestani sillä se on niin rakas mulle ja voin käyttää sitä niin paljon kuin haluan. Voin nyt huoletta keskittyä oman ratsastuksen kehittämiseen. Olen niin kovaa ressaamaan että tää vuokraaja rooli on sopivan huoleton nyt, vaikkakin vuokrahevosen voinnista olen yhtä "ressaantunut" kuin omaniki olisi mikäli huolta on. Haluan ja saankin olla niin paljon mukana vuokrahevosen elämässä kuin kerkeän. Tunnustan että minä olisin valmis olemaan enemmän tallila, mutten halua että hevosharrastus olisi minua ja miestä erottava tekijä vaan siihen on haettava ratkaisunsa koska yhteisistä rahoista eletään ja yhdessä lapset sekä koti hoidetaan. Olen äärimmäisen kiitollinen tähän tässä ja nyt. Haaveita on mutta tähän tyydyn nyt.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit