Sama hevonen, eri ratsastajatTorstai

Sain Mussukan. Olin et apua, vitsi ihana hevonen. Olin ekaks et voi apua, missä on sen kamat ku en ollu varma mikä satula laitetaa. Sit löysin sen ja sain laitettuu kaikki kamat. Aattelin, et mitä muut aattelee kun en ollu ihan varma.

Se oli tosi reipas ja ekaks vaan hissuttelin ja ohja oli tosi pitkä. Pelkäsin, et kun ruvettii laukkaa, etä entä jos en saa sitä laukkaa mut sain sit kuiteskii ja pohkeenväistökii onnistu ja pysähdys ja käännökset. Ois ollu kyl kiva hypätä, koska se ois varmaa hypänny ainakii 120cm. Sille tuli hiki ja sen ravi on aika pompottava, mutta jotenkii se oli kuitenkii aika ihana. Toivon et saan sen vielä ainaki sata kertaa. Mussukka Forever!

***************************

Torstai


Sain Mussukan. Se oli taas ihan mahdoton eikä kuunnellut yhtään apuja eikä kestänyt tuella. Kiukutteli vaan ja olin että voi helvetti, ei tästä tuu taas mitään. Olis kiva mennä sellaisella, joka jotenkin jaksais kuunnella ratsastajaa ja osaiskin jotain temppuilemisen sijaan.Tehtävät oli lisäksi tosi tylsiä, ei ees laukattu kauheesti. Olisin halunnut hypätä.

***************************

Torstai

Sain Mussukan. En ollut mennyt sillä kuin kerran. Se on täykkäri ja aika erilainen kuin entinen hevoseni. Tosi herkkä ja pakottaa olemaan nopea. Se ei kestänyt peräänannossa koko aikaa. Aluksi en ymmärtänyt ratsastaa sitä riittävästi eteen, jotta siinä olisi ollut tarpeeksi lennokkuutta ja se olisi rentoutunut niskasta. Laukkatyöskentely oli ok. Aika paljon pitää muistaa tukea sekä istunnalla että myös lyhentää ohjaa, jotta hevonen saisi tuen ja tunteen, että sitä ratsastetaan koko ajan. Täytyy sanoa, että oli pakko keventää suurin osa tunnista, koska en pystynyt istumaan raviin tarpeeksi liikeeseen mukautuen, jotta hevonen olisi pystynyt rentoutumaan allani. Lisää tätä. Tässä oppii.

**************************

Torstai

Voi että miten ihana Mussukka taas! Täydellinen ja toimii lähes ajatuksen voimalla. Lisää tätä!

**************************

Torstai


Vittu mitä paskaa. Tahdon oman hevosen, että voisin edes treenata sitä, mitä teen ja ratsastaa aina uudelleen samaa hevosta. Taas ihan kuutamolla uuden hevosen kanssa.

***************************

Torstai
Kauhean kovaa se Mussukka meni! Pidätin ja pidätin ja se meni vaan kovempaa. En kyllä haluaisi sillä mennä enää, pelotti ihan kun se ei pysähtynyt. Sanottiin ja että tue pohkeella, mutta sitten se vaan lähti vielä lujempaa ja oikeastaan jouduin keskittymään menemään käyntiä kentän keskellä, koska muut eivät antaneet tilaa uralla. Miten voi olla niin vaikeaa huomioida muita???

Aina kun otin vähän ohjaa, Mussukka tuntui lähtevän uraa kohti ja käsistä. Toivottavasti en joutuisi menemään sillä uudelleen, sillä eihän se nyt oikein sovellu opetushevoseksi. Laukkakaan ei noussut, tosin en kyllä kauheasti halunnut laukata kun vauhti olisi vain kiihtynyt. Vastalaukkaa en todellaakaan edes yrittänyt, koska joskus hevoset niissä pukittaa ja sitten olen tippunut.

Kommentit

  1. Kaunis artikkeli, sinun kirjoitustyyli on hyvin kaunis, pidän, miten pelaat sanoilla, romanttinen ja niin surullinen samaan aikaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit