Linkkaa aikuisen ihmisen blogi

Aikuisten hevosblogeja kysellään aina välillä Hevostallinetissä ja monien muiden rinnalla minunkin blogini siellä usein mainitaan. Jos kirjoitat itse aikuisen ihmisen blogia tai tiedät hyvän blogin, linkkaa se alle sinisen sammakon avustuksella.

Viihde on hyvästä! Viihteen ei tarvitse sisältää hevosia, joskin siitä saa plussaa! (en tosin tiedä, miten sen plussan toimitan)

P.S.  En halua harjoittaa ikäsyrjintää, mutta jokin minussa käskee pistämään aikuisuuden ikärajan 25 vuoteen. Jos kuitenkin hyvin perustein olet itsestäsi eri mieltä, älä anna ikärajan häiritä. Kunhan olet sen ikäinen, ettei sinua esimerkiksi ravintolan ovelta käännytetä, jos sinne pyrit.

Kommentit

 1. Mäkin usein kaipailen vähän aikuisempia (heppa)blogeja luettavaksi. Toivottavasti tähän tulee monta linkkiä joista saisi itselleen uutta lukemista! Lisäsin omanikin, vaikka puoli vuotta tuosta 25:stä puuttuukin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun sinulla on kaksikielinen blogi. En osaa sanoa ruotsista, mutta suomeksi oot ainakin aina kirjoittanut ihan älyttömän hyvin.

   Poista
 2. Omani kävin lisäilemässä, vaikka fyysisesti ikä on vasta 21 mutta henkisesti tunnen olevani vanhempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on opiskellut itselleen ammatin ja käynyt armeijan, se kai jo riittää aikuisuuden mittariksi! :)

   Poista
 3. Hieno juttu, kiitoksia molemmille!
  Ikä ei siis ole este ja aikuisuutta on aika vaikea määrittää pelkillä numeroilla. Mittarit ovat hyvin toisenlaiset. Itse asuin jo lukioikäisenä yksin, mutta aikuiseksi taisin kasvaa vasta lasten myötä... Tai jotain. :D

  VastaaPoista
 4. Lisäsin omani - vaikka ikää ei ole kuin vähän yli parikymmentä, ei ole opiskeltua ammattia tai virallistettua parisuhdetta. Elämä kuitenkin kasvattaa - tähän ikään mennessä elämässä on kerennyt sattua ja tapahtua enemmän kuin puolelle keski-ikäisestä väestöstä. Blogissa en ehkä niitä niinkään raota uteliaille, mutta vastoinkäymiset vahvistavat. Ja kasvattavat henkistä ikää.

  VastaaPoista
 5. Lisäsin myös omani... Aikuisuudesta ja fiksuista kirjoituksista en ole niin varma, vaikka olenkin kohta jo 26 :D

  VastaaPoista
 6. Panin omanikin tuonne, olen vahan yli viisikymppinen tatiratsastaja ja seikkailen hevosineni Belgiassa.

  VastaaPoista
 7. En pysty itse lisäämään, mutta itse olen 32 vuotias ja aloitin blogin mun ja kokemattoman arabipojan luottamuksen rakentamisesta, kouluttamisesta ja kehittymisestä. Asumme Espanjassa, joten blogissa myös elämää erilaisen kulttuurin keskeltä. http://yhdessaoppien.blogspot.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit