Mihin katosi vuosi?

Tiistaina havahduin, että kokonainen vuosi oli kadonnut. Ensin tulivat vilunväreet. Sitten melkein itketti. Pian alkoi raivostuttaa.

Hirveään määrään paitoja oli painettu ruuhkavuosiratsastaja.fi -osoitteen sijaan www.ruuhkaratsastaja.fi.

Hetken näytti siltä, että laiva on uppoamassa Strömsön edustalle. Elämä on kuitenkin täynnä mahdollisuuksia opetella elämään virheiden ja vahinkojen kanssa. Toisin sanoen, jos tästä hetkestä eteenpäin kirjoitat osoitteen ruuhkaratsastaja.fi, se kääntyy osoitteeseen ruuhkavuosiratsastaja.fi. Voilá!

Luki se siinä väärin jo alkukesästä.

Äiti ratsastaa nyt -paitoja muuten postitettiin ympäri Suomea lähes 60 kpl. Jäljellä on vielä jonkun verran paitoja, joita ei ole lunastettu. Jos jäit ilman paitaa, saat omasi laittamalla ottamalla yhteyttä minuun sivupalkissa olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Paitoja löydät myös Espoon keskuksessa sijaitsevasta Ridmeristä, jonka aukioloajat löydät osoitteesta http://www.ridmer.fi 

Haaveena ja toiveena minulla on saada kerättyä Facebookiin kuvagalleria kaikista ratsastavista äideistä, jotka Äiti ratsastaa nyt -paidan ovat päälleen pukeneet. Muutamia kuvia sieltä jo löytyykin. Lähetä minulle oma ratsastuskuvasi tai postaa se Facebookiin tai instagramiin hashtagilla #aitiratsastaanyt.

Ja sitten ratsaille! Eiköhän kaikkien elämästä ole jokunen vuosi kadonnut hevosen selässä tai muuten....

Kommentit

 1. Vautsi hieno määrä paitoja myyty ja onneksi löytyi ratkaisu tuohon pieneen mokaankin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli sellainen sattumusten summa ja yhteismoka. Pitäisi varmaan vielä varata tulevaisuuden varalle vuosiratsastaja.fi. :D

   Poista
 2. Kekseliästä! Toi naked url ei muuten ohjaudu suoraan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KOrjasin sen tuohon. Pitääkin hoitaa tuo alastomuus kuntoon alkuviikosta. :)

   Poista
 3. Jos mustaa s-kokoista paitaa jäljellä, niin huudan hep! Myös pinkki s-koko kävisi..Myöhästyin ekasta tilauksesta.. sähköpostini on senjanen@hotmail.com :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit