Pian niitä paitoja saa!


Tiina oli yksi kesän T-paita-arvonnan voittajista. Hän ja 17-vuotias Polo- ruuna ovat painelleet menemään Äiti ratsastaa nyt -paidassa pahimpien helteiden yli. Ilman viilenevät, mutta tekninen t-paita lähellä ihoa on jatkossakin hyvä ratkaisu.

Olen nyt tilaamassa ensimmäistä erää näitä paitoja. Voit varmistaa itsellesi paidan tekemällä ennakkotilauksen tämän viikon loppuun (su 24.8.) mennessä. Etukäteen tilaamalla saat paidan postikuluineen hintaan 12,90 euroa.
Kommentit

 1. Huippu kivaa! Juuri tässä yksi päivä mietin kun tuollaisen sasi. :)

  VastaaPoista
 2. Haluan ehdottomasti tälläisen paidan, poika nyt reilu 2vko vanha ja äiti alkaa pikkuhiljaa jo suunnitella syksyn ratsastuksia.. ;) Koosta kysyisin, että ovatko ns normaalikokoisia vai tavallista reilumpia/pienempiä? S ja M kokojen välillä arvon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MInulla itselläni on M-kokoinen paita. Oon aika rintava, joten yleensä vaatteet on yläosasta kokoa 40-42. Mutta tietty riippuu kaupasta. Jos ostaa paidan Ypur Facesta/Lindexistä/KappAhlista, se on yleensä kokoa M. Jos ostan Vero Modasta tai H&M:sta, olenkin kokoa XL...

   Poista
  2. Ja onnea tuoreesta vauvasta! Pian olet taas satulassa!

   Poista
 3. Laitoin nyt tilaukseen 1 paidan mut voisitko lähettää 2 pinkkiä M-kokoista, 1 musta S ja 1 musta M vielä
  Samaan osoitteeseen. Tästä tuli oiva joululahja Mamma-ratsastajaystävilleni;)

  VastaaPoista
 4. Ehdin jo täyttää tuon ennakkotilauslomakkeen mustalle L koon paidalle, mutta koko rupesi vielä mietityttämään. Normaalit paidat on kokoa L/40, olisko M vai L parempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtaisitko sen siis kokoon M? Ja itseasiassa voisin samalla tilata useamman paidan :) eli kaikkiaan kolme, musta M, pinkki M ja musta S, onko ok?

   Poista
  2. Jep. Laitan tosiaan vielä sitten tilausvahvistuksen ja laskun ennen kuin pistän paidat postiin.

   Poista
 5. Moikka, meni sitten kuitenkin ohi tuo ennakkotilauspäivä. Ehtiikö enää mukaan, ottaisin mustan L- kokoisen ja pinkin M- kokoisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitatko minulle sähköpostilla osoitetiedot vaikka tuon yhteydenottolomakkeen kautta tai ruuhkavuosiratsastaja at gmail
   :)

   Poista
 6. Nyt on tilauslomake mennyt kiinni ennakkotilaushintaisten paitojen osalta. Kunhan tilaukset saadaan heti alkuviikosta lähtemään, katsotaan, mitä meillä on enää myytävää!

  Ihan hurjaa hommaa! Tässä on kaksi iltaa mennyt laskuja väkerrellessä. Jos et ole saanut paitalaskua sähköpostiisi, ota yhteyttä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit