Okay´s - Se Oikea Käsilaukku

Tämä teksti on toteutettu yhteistyössä Okay Style Oy:n kanssa.

(c) Erica Lilja
Eräs ystävä sanoi joskus uutta käsilaukkua etsiessään, että hänestä tuntuu, kuin hän jälleen etsisi itselleen puolisoa: oikeaa on vaikea löytää, mutta sitten kun sen löytää, sen toivottavasti tietää löytäneensä.

Viime keväänä hoksasin, että kaappeihini on kertynyt vino pino suuria laukkuja, joissa voin kuljettaa lähestulkoon pieniä poneja, mutta ei yhtään pelkän kännykän- tai lompakonmentävää pikkulaukkua. Kesäkuun alussa näin bussipysäkillä nuoren naisen, jolla oli pieni mintunvihreä käsilaukku. Se näytti samaan aikaan raikkaalta ja retrolta. Yleensä, jos kaupungilla näkee jollain jonkun kivan asusteen, sellaista ei löydä suin surminkaan mistään itselleen. Nyt kuitenkin oli toisin. Okay´sin valikoimasta valitsin tämän hevoskuvioidun pikkulaukun. Se on Horses in Daylight -mallistosta, jossa laukut ovat joko perinteisen ruskeita tai vaaleanvihreitä. Horses in Moonlight -malliston laukut ovat tummasävyisiä. Kaikki laukut on valmistettu Suomessa.

Tutustu koko mallistoon osoitteessa http://www.okays.fi. Mikä laukuista on sinun suosikkisi?

(c) Erica Lilja

(c) Erica Lilja

(c) Erica Lilja

"Okay Style Oy on vuonna 1987 perustettu naisten muotilaukkuja valmistava yritys. Laukkujen tuotemerkki on Okay´s. Toimitusjohtaja Sami Koivusen luotsaama perheyritys toimii Äetsässä. Yritys työllistää 2 perheenjäsenen lisäksi yhden ulkopuolisen työntekijän. Lisäksi alihankinta työllistää lähialueella n. 10 henkilöä. Laadukkaita ja ajattomia laukkuja myydään ympäri Suomen hyvin varustetuissa alan liikkeissä. Noin 70 % tuotannosta valmistetaan vientiin. Tärkeimmät vientimaat ovat Ruotsi, Norja ja Tanska."

Verkkokaupan ja kaikki tuotteet löydät osoitteesta www.okays.fi
Kommentit

Suositut tekstit