Äideille uudet paidat


Uskomattomat lähes sata arpaa jätettiin Äiti ratsastaa nyt - paitojen arvonnassa. Kiitos kaikille osallistuneille. Tuntuu sanoinkuvaamattoman upealta, että näin moni oli kiinnostunut paidoista! Ja olipa muutama jättänyt useammankin arvan, mikä oli sekin täysin sallittua.

On upeaa, että teistä monet ovat pysyneet mukana vuosikaudet. Tuntuu aina hyvältä lukea kommenttejanne sekä huomatta, että jotain tekstiä on linkitetty eteenpäin Facebookissa tai Twitterissä. Blogi syntyy lopultaa vain siten, että lukijat löytävät sen ja puhaltavat siihen hengen. Kiitos teille kaikille!

Arvonta suoritettiin niin, että jokainen sai toiveittensa värisen paidan. Pakkasimme paidat tänään paperiin ja kirjoitimme Tiinalle, Lauralle ja Mirkkalle kortit, joihin tyttäreni liimasi tarrat. Kaikki ovat ainakin alustavasti luvanneet lähettää kuvan itsestään hevosen selässä paita päällä, joten jäämme odottamaan kuvagalleriaa.

Ehdottomasti suosituin paitaväri oli pinkki. Olen harkinnut, että teettäisin näitä paitoja lisää, suurinpiirtein painatus- ja postituskuluilla eteenpäin myytäviksi. Ehkäpä väreiksi valikoituisi tällöin musta ja pinkki. Olisitko sinä kiinnostunut paidasta? Kenttäratsastusmielessä ja talvea vasten pitkät hihat voisivat olla hyvät.

Kommentit

 1. Täällä on ainakin yksi kiinnostunut, kerrankin olis ajoissa joululahjaidea äidille! :)

  VastaaPoista
 2. Olisi niin mieluinen paita, ratsastus kun toimii lapsivapaana ajatuksien tyhjentäjänä! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kiinnostaa! Pitkähihainen etenkin kun niitä kivoja teknisiä saa hakea kissojen ja koirien kanssa eikä niitä vähemmän kivojakaan löydä mistään ;-)

  Mitä jos tekisit koemarkkinoinnin (=gallup) jotta näkisit mitä kokoja ja värejä kannattaa tilata ja missä suhteessa vai meinasitko ottaa ennakkotilaukset?
  Pinkki ja musta kuulostaa kyllä hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ajatus. En oo vielä ihan tarkasti miettinyt. Luulen, että pitää ottaa se riski, että tilaan paitoja varastoon ja toivon sitten, että saan ne kaikki menemään. SIllä tavoin saan ne edullisimmaksi teille. Ajattelin kuitenkin pysyä ensisijaisesti bloggarina enkä paitakauppiaana. :)

   Poista
 4. Teksti on jo pelkästään niin hyvä, että ostaisin ;D

  VastaaPoista
 5. Varmasti ostaisin, ainakin pinkin, ehkäpä myös mustan:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit