DIY: lapsenpitimet


Onko sinunkin nurkkiisi kertynyt vilkkaita lapsia? Mieskin aina motkottaa, että kaikki paikat on levällään rouvan aikaansaannoksia. Kaipaatko hetken rauhaa kiireiseltä elämältä?

Kaapista tippui tänään tomaattimurskatölkki päähäni. Sattui ihan vietävästi. Istuin lattialla, itkin ja mietin, että tarvitsisin kypärän kotiini arkikäyttöön. Ja mielenrauhaa.

Koko viikonlopun mielessäni oli ollut siivota ulkovaraston hevoskamat johonkin järjestykseen. Erityisen raivostuttavat ovat vanhat suitset, jotka seilaavat varaston ovenraossa. Kuhmu otsassa kiukkua nieleskellessä tuli mitta täyteen monen asian osalta. Olinhan aikaisemmin samana päivänä hakenut kuopuksen ehkä 20 kertaa alas milloin minkäkin huonekalun päältä.


Irrota suitsista turparemmi. Kiinnitä turparemmi lapsen vyötärön ympärille ja niskaremmi lapsen niskan takaa. Kiinnitä niskan kohdalle ohjat. Lapsi pysyy paikallaan, suitset ovat saaneet uuden käyttötarkoituksen ja verenpaineesi palautuu normaaliksi ajallaan.

Tai niinhän sitä voisi luulla. Oikeasti sitä juostaan pihaa ympäri ja leikitään heppaa. Ja se kuopus kiipeää edelleen sinne saarekkeen päälle.Kommentit

Suositut tekstit