Tekniikasta ratalaukkaan -klinikka Kauniaisissa 1.6.2014Huh, nyt alkaa jo jännittää! Meillehän ei enää kisoja juurikaan ole tulossa, mutta jotain nyt kuitenkin!

Tervetuloa Hippolan järjestämään esteratsastusklinikkaan!

Klinikassamme demonstroidaan sellaisia arjen tärkeimpiä esteratsastuksen avaimia, joilla työskentelystä saadaan mahdollisimman tehokasta ja laadukasta – jokaisen omalla tasolla.

Klinikan vetävät kansallisen tason esteratsastajat Johanna ”Johku” Mikkola sekä Antti Jurvanen.

Klinikassa nähdään neljä eritasoista ryhmää. Ryhmät koostuvat alue- ja kansallisen tason ratsukoista. Ryhmissä nähdään Hippolan bloggaajia, kuten Tiia, AadaSenni, Heidi ja Erika sekä yllätysnimiä Hippola-blogien ulkopuolelta. Ja minä ja Tintti.

Klinikka järjestetään Peikin ratsastuskoululla Kauniaisissa (Jondalinkuja 1-3) sunnuntaina 1.6. klo 11–15. Alueella on erittäin rajallisesti parkkitilaa, joten suosittelemme saapumista paikalle julkisin kulkuvälinein (junat s,u,l,e sekä mm. bussit 109,51,15,18).

Klinikassa on väliaika, jonka ajan hyvinvarustettu buffa on auki.

Klinikka on avoin kaikille ja lippuja voi ostaa Erika Hanhisuannolta osoitteesta erika.hanhisuanto@hippola.net. Ilmoita viestissä haluamasi lippumäärä. Jos ostat useampia lippuja, ilmoitathan kaikkien tapahtumaan tulevien nimet viestissä. Yhden lipun hinta on 17 €. Maksu suoritetaan pankkitilille, jonka numeron saa lippujen tilauksen yhteydessä.


Kommentit

 1. Mahtavaa! Täytyy yrittää päästä katsomaan! Todella mielenkiintoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jee!

   PIenen hetken mietin osallistumistani Tintin iän tuomien rajoitteiden takia. AJattekin, että onko siinä kenellekään mitään kiinostavaa, kun eihän me mitään isoja voida hypätä. Mutta koska kyseessä on enemmään tekniikan hiomista, uskon klinikkatreenin olevan Tintillekin ihan ok homma.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit