Huomenna 17.5. Ridmerissä vietetään naisten lauantaita

Huomenna lauantaina 17.5. vietetään Ridmerissä Espoossa naisten lauantaita. Juhlapäivän kunniaksi Ridmerissä on kaikista naistenvaatteista ja koruista 20%:n alennus. Tarjolla on kuohuvaa sekä huippuhyviä arvontoja!  Ridmeristä saat myös sekä Pfiffin että ihanaakin ihanamman Martha Ridewearin vaatteita, hyvin alennuksin. Itse olen paikalla esittelemässä Lunette-kuukuppeja.

http://www.ridmer.fi
Väittäisin, että jokainen ratsastava nainen on tutustunut tamponeihin jo nuorena. Ennen kuin löysin kuukupit, väitin, että tamponit ovat ratsastajalle ainoita mahdollisia kuukautissuojia. Kuukupin myötä käänsin kelkkani. Se on ehdottomasti helpoin, käytännöllisin ja hygieenisin.

Mitä vähemmän vaivaa kuukautista on, sitä parempi. Tästä olemme varmasti kaikki yhtä mieltä. Ratsastaja tarvitsee kuukautissuojan, jossa ei ole hankaavia naruja ja joka ei hiosta. Kisapäivänä olisi kiva silloinkin keskittyä vain kisaan. Kun on ne valkoiset housutkin...

Tule kuulemaan huomenna lisää! Etukäteen voit tutustua osoitteessa http://www.lunette.com/fi

Tapahtuman Facebook-sivut ja maistiaisia muista tarjouksista löydät täältä
https://www.facebook.com/events/663275820387547/?ref_dashboard_filter=upcoming

Lunettea on tarjolla useissa eri väreissä

Se alkuperäinen Lunette on läpinäkyvä. Käytön oppii jokainen.

Kuppipyyhkeet ja pesuneste on kehitetty nimenomaan kuukuppien pesua varten.
Tuskin siitä kivaa saadaan, mutta ehkä vähän kivempaa kuitenkin.


Kommentit

 1. Hmp, kun äiti ei tartu aiheeseen, että kuukautiset saattais olla leirillä, pitää jatkaa vihjailua. Rasittavaa...

  Ja siis siteitä käytän, tamppooneja en varmaan ikinä tuu käyttään - ehkä.

  VastaaPoista
 2. Lunette kiinnostaa mutta minua kovasti. Pystyykö (tekisi mieli kysyä suoraan että pystytkö, mutta jotenkin arkailen) niitä siis käyttämään huoletta ihan kunnon ratsastustreenissä? Onko kaikki kokemuksesi Lunetesta positiivisia? Mainosteksti tuntuu aina hieman lattealta mutta omat kokemukset taas, niin hyvässä kuin pahassakin, kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestäni pystyy. Kun se on hyvin paikallaan, se on todella varma. Tämä tietysti vaatii hieman opettelua, mutta itse ainakin vierastan enää mitään muita suojia. Eniten tykkään jopa 12 tunnin vaihtovälistä. Oikeastaan kaiken kuukautisiin liittyvän voi siis hoitaa kotona. :) Pitkinä tallipäivinä tää on erityisen hyvä juttu.

   Aluksi ongelmani taisivat liittyä tuohon kokoasiaan. Mietin, että valitsinko liian ison koon, kun kuppi tuntui, vaikkei sen olisi pitänyt. Kokeilin toista kokoa, mutta tekniikasta se oikeastaan oli kiinni. Tässä on muuten se hyvä puoli, että kupin laittoa ja poisottoa voi kokeilla huoletta kuukautisten välissä. Silikoni on materiaalina siitä hyvä.

   kun käytön oppii, tuon antennin voi leikata pois. Se vie käytännössä pois kaikki hankaumien mahdollisuudet. Ja kuppi kyllä pysyy paikallaan.

   sanoisin, että toki ohivuodot on mahdollisia, jos kuppi jää huonosti, mutta sen kyllä tuntee ennen kuin on liian myöhäistä.

   joskus saattaa edelleen tulla hetkiä, jolloin tuntuu, ettei kuppia meinaa saada sekunnissa kunnolla paikalleen, mutta hyvät puolet voittavat tämän ärsytyksen.

   Poista
  2. Loistavaa, kiitos, juuri tuollaista, omaa mielipidettä kaipasin. Kuullostaa sen verran hyvältä että täytyy kokeilla!

   Poista
  3. Hienoa! Ja yksi hyvä puolihan on hinta: 30 euroa, mutta käyttöikää onkin sitten useita vuosia.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit