Testissä maastoilusovellus

Maastossa käsihevosen kanssa. Ainakin kerran viikossa.
Minusta on mukavaa tilastoida ja mitata asioita. Latasin viime viikolla kännykkääni mainion sovelluksen helpottamaan maastoreittien hallintaa.

Yksi hyvä syy olla hankkimatta älypuhelimekseen Nokian Lumiaa on se, että iso osa hyvistä sovelluksista muokataan windows- käyttöjärjestelmään sopivaksi vasta jälkijunassa, jos ollenkaan. Englantilaisen maastosuojavalmistajan Woof Wearin Track my Hack -sovelluksen perusversion saa käyttöönsä iPhonelle ja android-käyttöliittymille ilmaiseksi. Lumiassa se ei toimi.

Sovellus käyttää googlen karttoja, joten saat kuljettujen kilometrien ja keskinopeuden lisäksi karttakuvat reitistäsi. Reitit voi nimetä haluamallaan tavalla vertailun helpottamiseksi. Reittitiedot voi halutessaan jakaa Facebookiin tai Twitteriin. Voit myös tallentaa sovellukseen maastokavereittesi tiedot sekä erinäisen määrän hevosia, jolloin myös eri hevosten treenit tulee arkistoitua. Verrattuna esimerkiksi SportsTrackeriin, jota olen aikaisemmin käyttänyt, tämän käyttö on tosi helppoa: painat ainoastaan "start hacking" tai "stop hacking".

Maksullinen versio sisältää tämän lisäksi mahdollisuuden sovellukseen tallennettujen kavereiden paikantamiseen - kätevää varmasti vaikkapa kisapaikalla?

Hae sovellus käyttöösi täällä http://www.woofwear.com/apps/

Kommentit

 1. Kiitos vinkistä, täytyykin tutustua tuohon! Minäkin olen käyttänyt vain Sports Trackeria aikaisemmin, tuosta en ollut kuullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sports Tarackerin kanssa ainakin minule on käynyt niin,e ttä olen jotenkin onnistunut kadottamaan lenkin tiedot ennen kuin olen tallentanut ne. On ottanut tosissaan päähän. Tämä ei ainakaan toistaiseksi ole kadottanut lenkkejä, mikä on positiivinen juttu. Ja maksuttomuudestaan huolimatta toimii tosi hienosti. En ainakaan itse toistaiseksi keksi syitä ottaa tuota maksullista käyttöön.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Täytyy kokeilla! Tosin mä kierrän vain maastopolkua ympäri, ympäri, ympäri...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit