Halpa trimmeri klipperin rinnalle


Entinen tallikaveri osti vuosia sitten saksalaistaustaisesta ruokatavaratalosta hiustrimmerin, jolla onnistui klippaamaan hevosensa kokonaan. Aikaa kuulemma kului tunti jos toinenkin.

Kun eteeni tuli hiustrimmeri sopuhintaan 6,50 euroa, totesin, että tällä voisi olla etsimäni tuote. Paketin kyljessä oleva väsynyt tumma mies kehottaa seikkailemaan. Arvelin, että hän jos kuka tietää jotain vallattomasta karvankasvusta. Tuosta värityksestä ja sängestä voi tyhmempikin päätellä, että hänessä on ryijyä vaikka muille jakaa. Yksi cushing-hevonen on siinä pientä!

Minun ja uuden trimmerini ensiaskeleet on ikuistettuna oheiselle videoklipille.


Kommentit

 1. Hahaa! Mutta jos tohon hintaan sai myös sakset ja kamman (kuten kuvan paketin kannessa luvattiin) niin johan siinä on rahoille riittävästi vastinetta! :D

  VastaaPoista
 2. Buahahaha :D Toi sun loppukommentti tuli jotenkin niiiiii-in suoraan sydämestä eteläkarjalaiseen tapaan umpirehellisesti ettei voinut olla muuta kuin repeemättä :D

  VastaaPoista
 3. Leikkaiskohan se yhtään hevosen "normikarvaa"...? Melkein tekis mieli kokeilla. Mun kun tarvis päästä vähän harventaan pahinta pehkoa, mutta ei haittais, vaikka ei kunnolla klippaisi. Kunhan sais kihnutettua jotain irti :D Vaihdatko jätesäkilliseen kuivattua leipää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei kyllä leikkaa mitään. Pitäisi varmaan kokeilla sääriin, mutta vahvasti epäilen...

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit