Pitoa ja lämpöä

Tuli pakkasta. Olen kyllästynyt kokeilemaan kaiken maailman thinsulate-vuorillisia muka-lämmin -hanskoja. Kun pääsin valitsemaan katalogista, millaiset hanskat todella haluaisin, valitsin nämä.

Ridmeristä 39 euroa. http://www.ridmer.fi
Caldenen 3-1 -hanskoissa on kahdet hanskat yhdessä. Päälimmäisissä hanskoissa on lisäksi hauskat rannelenkit, joilla hanskan voi tarvittaessa riisua kädestä ratsailla ollessaan ilman pelkoa hanskojen tippumisesta maahan.

Lauantaiaamuna pakkasta oli 8,5 astetta. Rakensimme rataa maneesissa ja näissäkin hanskoissa alkoi jo sormenpäitä paleltaa. Siispä vaihdoin sisähanskojen tilalle perinteiset puuvillahanskat, eikä paleltanut enää. Yhdistelmässä oli pitoa tosi hyvin. Viime aikoina minun on ollut todella vaikea löytää pitäviä hanskoja, ja joitain viikkoja sitten hyppäsinkin Cajuksen työrukkaset käsissä. Sellaiset on ollut tarkoitus ostaa itsellekin.

Tintti muuten hyppäsi lauantaina ahdikkaammin kuin miesmuistiin. Sen siitä saa, kun saa hyviä ohjeita ja onnistuu toimimaan niiden mukaisesti.

Kommentit

  1. Jäätyneet sormet on ihan kamalaa - ja itsellä sormet jäätyy tunnottomaksi ihan pikkupakkasillakin. Yli kymmenen asteen pakkasessa ratsastukset ovat erittäin lyhyitä... Parhaimmiksi hanskoiksi olen todennut nahkaiset hanskat. Maastossa käytän rukkasia, missä on lampaankarva vuori. Kaikki feikkiteddyt on ihan tajuttoman kylmiä! Ja eihän noillakaan oikeasti ratsastamaan pysty. Investoin viime vuonna superkalliisiin (omaan makuuni) Peakin nahkakäsineisiin, missä on villavuori. On ehdottomasti parhaat hanskat mitä olen koskaan omistanut - lämpimät, notkeat ja pehmeät :) Jokapäiväisten askareiden ja kahden hevosen ratsastuksenkin näyttävät kestävän, nyt toista vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä asiassa me olemme kyllä niin erilaisia. Itse tosiaan ratsastan kaikista mieluiten sellaisilla näppylähanskoilla, mutta olenkin melko lämminkätinen. Täytyy pistää merkille nuo hanskat. Nykyisin joutuu olemaan ulkona sen verran lasten kanssa, että arkikäyttöönkin tarvitaan uudet hanskat.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit