VIP- alennusta Martha Ridewearista!

Paita Olivia Ballet, housut Martha Jeans.
Kuva: Erica Lilja
Ridmer avaa lauantaina 26.10.2013 liikkeen Espoon keskukseen (Asemakuja 2, 02770 Espoo). Avajaisten kunniaksi tarjoutuu Ruuhkavuosiratsastajan lukijoille mahdollisuus saada 10% alennusta kaikista Martha Ridewear- vaatteista avajaispäivänä. Liike on avoinna klo 10-18.

Nyt ei kannata välittää mainoskuvien kauniista ruotsittarista ja ahdistua samastumisen vaikeudesta. Persjalkainen kahden lapsen äitikin voi pukeutua Marthaan, vaikka on kokoa 40-42. Eikä näissä vaatteissa ole pelkoa siitä, että näyttää pissikseltä.

Nämä vaatteet pitävät muotonsa ja värinsä sekä ovat loistavia ratsastessa. Hinnastaan huolimatta Marthat ovat mielestäni tarkanmarkantyypille loistovalinta, sillä näitä voit käyttää myös tallin ulkopuolella. Miksi investoida kalliisiin vaatteisiin, joilla on vain yksi käyttötarkoitus, jos voi saada kaiken? Näissä vaatteissa voi mennä vaikka töihin ja töistä suoraan tallille. Toisin päin kannattaa vielä harkita, ihan hajuhaittojen takia.

Ja kuka muuten sanelee, että täytyy olla ratsastaja käyttääkseen ratsastusvaatteita? Talvivalikoimassa on myös hyvännäköiset perusfarkut, Street Jeansit. Toki nekin jalassa voi kiivetä satulaan; sisäsaumoja ei ole.

Muita Ridmerin tuotemerkkejä ovat Cavalor, CaldeneTottie, Masta, Cottage Craft ja Harry´s Horse, kaikki isoja merkkejä etenkin, jos brittilehti Horse & Rideria selaa. Tervetuloa siis tutustumaan. Sanon tervetuloa siksi, että olen siellä itsekin paikalla koko avajaispäivän.

Ilmoittaudu VIP- listalle alla olevalla lomakkeella. Alennuksen saat kertomalla nimesi kassalla.Kommentit

Suositut tekstit